- komisyondan kimse yok galiba, biraz davranışları , verilen cevaplara karşı tutumları , sordukları sorular konusunda bilgi alsaydık güzel olurdu
ribella78 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@luthor @waitforit teşekkür ederim arkadaşlar. Faks yoluyla feragat etmem istendi ancak faks numaralarını kendileri de bilmiyor. İnternet sitesinde de grup başkanlıklarının iletişim numaraları yer alıyor. Bugün içerisinde elden belge teslim edecek varsa bir zahmet faks numarasını öğrenebilir mi başka feragat etmek isteyenler de olabilir.
ribella78 tarafından gönderilen son iletiler
-
@luthor @waitforit teşekkür ederim arkadaşlar. Faks yoluyla feragat etmem istendi ancak faks numaralarını kendileri de bilmiyor. İnternet sitesinde de grup başkanlıklarının iletişim numaraları yer alıyor. Bugün içerisinde elden belge teslim edecek varsa bir zahmet faks numarasını öğrenebilir mi başka feragat etmek isteyenler de olabilir.
-
Arkadaşlar merhaba. Çarşamba öğlen posta yolu ile başvuru yapmıştım, başvurum bugun öğleden sonra ellerinde olacak yalnız başvurumu iptal etmek istiyorum. Başvuru linki açılmadığı için telefon numaralarına ulaşamıyorum. Elinde olan varsa yazabilir mi numaraları?
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Geçmiş yılların sorularını bulabileceğim bir link/başlık varsa paylaşabilir misiniz dostlar?
-
RE: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@paretowilfredo hocam bu sayının ne kadarlık kısmı iibf'ye ayrılacağı hakkında bir bilgi var mı?
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Belge gönderimleri 25 ine kadar devam ediyor bildiğim kadarı ile. İnternet başvurumu tamamladım cuma kargoya vereceğim yalnız ulaşıp ulaşmadığı hakkında nasıl bilgi alabilirim kurumdan?
-
RE: hakim atamaları
Merhaba arkadaşlar;
Vergi müfettişliği için örnek verecek olursak eşin yeni hakim olması durumunda atamada nasıl bir usul uygulanır ? -
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
İstanbul'da Boğaziçi grup başkanlığına çağrılan oldu mu arkadaşlar
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
İstanbul için beklemedeyiz
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@utku hocam sgk ile ilgili bir soru gelmedi mi 2.komisyondan?