Biraz gülelim,
mulakatta elenirsem ben
https://m.youtube.com/watch?v=f1tfVfsYddc
![](/assets/uploads/profile/6225-profileavatar.png)
Sirius tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Haftasonları zaman geçmiyor pripyat şehrine dönüyor burası, salı gelse de heyecan başlasa yeniden
-
RE: İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
Puanım %95 yetmesine ragmen beni üzen ilandır. Özellikle 80-85 puan almış arkadaşlar için istiyordum bu ilanın gelmesini. Bu sene en cok onlara yazik oldu
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Baraj konulması durumda çok büyük ihtimal ben de mülakata kalamıyorum buna ragmen baraj konulmasından yanayım. Mulakata kalsam bile mutlu olamıyorum soranlara mulakata kaldim bile diyemiyorum. Ben de herkes mulakata kalsin ve atansin isterim anca 400 kisinin mulakata kalmasi 25den daha fazla kisinin kazanması anlamına gelmiyor. Tam tersine bilgiden daha cok referanslar konusuyor. Bostan yere 375 kisi umutlaniyor o kadar masraf yapip Ankaraya gelen arkadaslar var.
-
@nolmuyor öyle bir yiğit varsa kafası rahattır onun şuan
-
RE: 2018 Guy Alımı
Benim en cok canımı sıkan konu bu kadar donanımlı universite mezunu genc dururken, kurumda çalışan güvenlik görevlisini uzman yapmaları.
-
Herkes açıklanacak havasına girmiş veda konuşmaları yapılıyor
Olur da kazanırsak egitimi beklemeye gerek yok belgeleri beraber de birakabiliriz, kazananlar tanismis olur -
Sadece guyları çıkarsalar yeterli
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
https://i.hizliresim.com/6yqJyE.png
Sol taraf alan net, üst taraf gk-gy netYeşiller rahat olsun, Sarılar heyecanla beklesin diyorum
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
15 bin kisinin sonucunu 5 haftada aciklayamayan osym, 2 milyon kisininin sinavini nasil acik uclu yapacak cok merak ediyorum.
Sirius tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@vanilya hocam bugune kadar girdiğim kurum sınavlarının birinden bile memnun kalmadım. Zor desem zor değil kolay desem kolay değil. Sorular eksik ve hatalı, itiraz etsek bile çoğu zaman sonuç alınamıyor. Kısacası sorular bilgiyi ölçmüyor. Kurum sınavlarında şansın biraz yanında olcak.
-
@vanilya hocam kurum sınavındaki soruların kalitesi ile KPSSnin soruları arasında cok var. Kimi kurum sınavindan aynı alandan full cekerken başka bir kurum sınavının aynı alan dersi yüzünden elendigim oldu.
-
@david20 @david20 hocam Ankarada guy olupda aydını deniz kenarı olduğu için yazan arkadaşlarım var. Sıralaman 6binden fazlaysa riske atma derim
-
Arkadaşlar geçen yıl toplam kaç kişi başvurdugunu bilen var mı?
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sınava girmek istemeyenlerin ücret iadesi yapılacak mı
-
RE: P48den 90 üstü alanlar Nasıl Başardı?
Hocam 90 almak icin sadece çalışmak yeterli değil. Temelin olacak, sabırın olacak, dersleri seveceksin, mesela ben iktisata aşığım ve hukuk testi çozerken inanılmaz zevk alıyorum. Günde en az net 8 saat ders çalışmalısın ve en önemlisi şansın olacak. Sen konunun %95ini cok iyi bilirsin adamlar o %5 den sorarlar. Dikkatli olamalısın, mesela ben hukuktan 3 net optikte kaydirma yapdım. Hafızan cok iyi olmalı, sürec cok uzun ve cok konu var. GK-GY mutlaka caliş ve en az 75 puan da oradan almalısın.
-
Link atabilir misiniz bulamadim
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Detaylı puanlara nereden bakılıyor bilen var mı
-
Sadece guyları çıkarsalar yeterli
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@duryy hocam Guylar bizden daha çok bekliyor