puanım 70.625 ikametgah Ankara.. ARANMADIM. böyle 53-57 puanla sırf istanbulda oturuyor diye uzman yardımcılığı mülakatına çağırılması hakkaniyet değildir kimse de savunmasın..
kuznets tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakifbank müfettişlik
-
RE: PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
Arkadaşlar merhaba az önce ptt insan kaynaklarını aradım. Listelerin yeniden yapıldığını ve internetten yayınlanacağını söylediler. Herkese hayırlı olsun
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Sacmalık baska bisi degil.. İstatistiktikci listesi dolmadı bile.. Bu kadar kadronun açıklaması olamaz
-
@bianconeri Allahın dediği olur şu mübarek kandil gecesinde hayırlı haberler almak dileğiyle
-
RE: PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
Arkadaslar az önce aradım bugün listelerin güncel halinin yayınlanmayacağını söylediler. Çünkü çok fazla bölüm dışı başvuru varmış onları çıkartmaya çalışıyolarmıs.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
arkadaşlar sayıştay sınavına girdiniz hani farkında olun isterseniz. Sınav tabiki zor olacak seçici sorular olmak zorunda. Tabi alıştınız kpss den 30-35 netlere bu gün isyan ediyorsunuz.
kuznets tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
arkadaşlar sayıştay sınavına girdiniz hani farkında olun isterseniz. Sınav tabiki zor olacak seçici sorular olmak zorunda. Tabi alıştınız kpss den 30-35 netlere bu gün isyan ediyorsunuz.
-
RE: 2018 KPSS İktisat Sorulari
bir müslüman İKTİSAT 40 sorunun cevaplarını tek başlıkta toplarsa çok hayır dua alır.
-
RE: 2018 KPSS Maliye Soruları
bir müslüman MALİYE 40 sorunun cevaplarını tek başlıkta toplarsa çok hayır dua alır.
-
RE: 2018 KPSS Hukuk Soruları ve Cevapları
bir müslüman HUKUK 40 sorunun cevaplarını tek başlıkta toplarsa çok hayır dua alır.
-
RE: 2018 Kpss Muhasebe
bir müslüman MUHASEBE 40 sorunun cevaplarını tek başlıkta toplarsa çok hayır dua alır.
-
arkadaşlar irtibat için hangi numarayı arayacağız ?
-
ikametgah ankara. puan 70.625 mülakat için aradılar
-
@bianconeri gy 33 hukuk 22 ekonomi 26 muhasebe 32 ing 11 belirtmek istedim hocambenim netler de bu.. umarım herşey güzel olur.
-
@bianconeri Allahın dediği olur şu mübarek kandil gecesinde hayırlı haberler almak dileğiyle
-
gy 33 hukuk 22 ekonomi 26 muhasebe 32 ing 11 belirtmek istedim