Merhaba arkadaşlar, Serdar Kuzuloğlu'nun haftalık olarak paylaştığı yazılar var gk açısından faydalı olabilir. 2018'e dair bilgilerin olduğu linki atıyorum, incelemek isterseniz belki faydalı olabilir...
https:// www. dunyahalleri. com/ haftanin-ozeti-223/
Tutuklu
@Tutuklu
Tutuklu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
Ziraat Finans Grubu içerisinde yer alan Şirketlerimizden;
• Ziraat Katılım Bankası A.Ş. bünyesinde İstanbul’da görev alacak 70,
• Ziraat Leasing A.Ş. bünyesinde Adana, Antalya, Gaziantep, Diyarbakır veya İstanbul’da görev alacak 15,
• Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. ve Ziraat Yatırım A.Ş. bünyesinde İstanbul’da görev alacak 20,
olmak üzere toplam 105 Uzman Yardımcısı istihdam edilecektir.@yakupgokhan durum bu bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@av.ssualp @Tolgahan-Ayyıldız birlikte yapalım açıklamazlarsa ya atlayalım ya yanalım...
Tutuklu tarafından gönderilen son iletiler
-
İşe Yarayan Belge ve Lisanslar
Merhaba abilerim ablalarım ve kardeşlerim, ekonomi bölümünden mezun olacağım, hangi belgeleri veya lisansları alırsam bana faydalı olabilir tavsiyesiye verebilirseniz çok memnun olurum, ne yapmak istiyorsun ona göre söyleyelim değilde borsacı olmak istersen spk düzey 3 var mali müşavirlik için şu var gibi bilenler yazabilirse memnun olacağım şimdiden teşekkür ediyorum.
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
@ff 62 63 kapattı diyorsunuz ya, kaçla kapatmasının ne önemi var ilk 225 girmeyecek mi sınava? Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum daha önceki sayfalardada bazı arkadaşlar da yazmış merak ettim.
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
"2019 Sayıştay Eleme Sınavı 23 Şubat 2019 tarihinde yapılacak olup sonuçlar 26 Mart 2019 tarihinde açıklanacaktır"
2019 Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Sınavı Kılavuzu (2019-Sayıştay Eleme)
-
Çoğu kişi 70i geçer diye tahmin ediyorum
-
Sınava kaç kişi giriyoruz acaba bilen var mı?
-
Merhaba arkadaşlar, Serdar Kuzuloğlu'nun haftalık olarak paylaştığı yazılar var gk açısından faydalı olabilir. 2018'e dair bilgilerin olduğu linki atıyorum, incelemek isterseniz belki faydalı olabilir...
https:// www. dunyahalleri. com/ haftanin-ozeti-223/ -
Germeyin ortamı arkadaş aklından geçeni yazmış hepimizin durumu aynı, galiba bu süreç arkadaşı biraz fazla olumsuz etkiledi hoşgörülü olmak lazım.
-
@Tolgahan-Ayyıldız o saatten sonra umut kalmıycak ondan dedim ama sen nasıl dersen atlarız farketmez...
-
@av.ssualp @Tolgahan-Ayyıldız birlikte yapalım açıklamazlarsa ya atlayalım ya yanalım...