@möözun ordu fındığını küçümseme çakıldakta olsa yeniyor sonuçta
opreman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Memurlar.com vs tercihini yap
-
RE: Sevgili Günlük📝
Sevgili Günlük,
Uykusuz bir güne daha başladım.Bu kaçıncı uykusuz gecemdir bilmiyorum.Çok mu kafaya takıyoruz acaba? Uykusuzluk zeki insanların laneti midir gerçekten?
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
arkadaşlar muayene memurluğuna 82,100 ile mülakata kaldım.Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.Bundan sonrası için sınav nerede ve ne gibi sorular soruyorlar tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
-
ee yarın muayene için mülakata gidecekleri bir görelim bakalım. heyecan var mı ? Bu arada ben ne sorarlar hiç bilmiyorum. Hiç de bir şeye bakmadım iyi mi
opreman tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaşlar muayene memuru için whatsapp grubu kuruldu mu ? bilgisi olan varsa benimle iletişime geçebilir mi?
-
muayene kazanan arkadaş/lar var mı ?
-
Ne zaman açıklanacak acaba ?
-
muayene için mülakata girenler var mı ? nasıldı ne gibi şeyler sordular ?
-
ee yarın muayene için mülakata gidecekleri bir görelim bakalım. heyecan var mı ? Bu arada ben ne sorarlar hiç bilmiyorum. Hiç de bir şeye bakmadım iyi mi
-
Arkadaşlar yeni bir şey göremedim.Muayene memurluğu için bilgili bir arkadaşımız benimle iletişime geçebilir mi lütfen?
-
RE: Sevgili Günlük📝
Sevgili Günlük,
Uykusuz bir güne daha başladım.Bu kaçıncı uykusuz gecemdir bilmiyorum.Çok mu kafaya takıyoruz acaba? Uykusuzluk zeki insanların laneti midir gerçekten?
-
@hoyuelo Ben de bunu merak ediyorum süreç nasıl işliyor acaba?