Rabbim listede adı olan ve bu kutsi vazifeye erişecek olan 100 kişiye vatan için çok güzel hizmetler yapabilmeyi nasip etsin inşallah kardeşler..
Sabo35 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sıralama:70
Her türlü gayreti göstermesine rağmen bu sınavı kazanamayan kardeşler;Yaşım 35,çalışma şartlarım çok zor olmasına rağmen vazgeçmedim,siz de inandığınız bu Kutsi yolda mücadele etmekten asla vazgeçmeyin,çünkü yenilgi,yenilgi büyüyen bir zafer vardır.. -
Rabbim bir şeyi nasip ederse onda bir hayır,etmezse şayet bin hayır vardır.
Görelim Mevla'm neyler,o ne eylerse güzel eyler.. -
@karakalpaklı Ben de bir haftadır hep sonuç ile alakalı rüyalar görüyorum,kimi zaman olumlu çoğu zaman olumsuz.Rabbim hayırlara eriştirsin,sonuç ne olursa olsun hakkımızda hep hayırlısı olsun..
-
@karakalpaklı Helal olsun sana..Bu zihniyette olan ve gerçekten böyle düşünebilen tüm vatan sevdalılarının Allah yolunu açık etsin..
-
@districtgovernor Evet,daha önce mülakatlara girdim hocam,çevremde 75 üstü kimseye rastlamadım,forumda listedeki puanların yüksekliği hiç birinizi korkutmasın,çünkü forum geçmiş senelere nazaran daha popüler ve 70 netin altındaki arkadaşlar zaten baraj altı kaldıklarından yazma gereksinimi duymuyorlar,ayrıca forumda üye olmayan kişiler de arkadaşlar vasıtasıyla listeye yansıtılmış durumda,ez cümle;bu seneki soruların geçen seneye göre kolay olduğunu asla düşünmüyorum,bu denli zor bir Türkçe ve Türkiye ekonomisini değil geçen sınav,hiç bir sınavda görmedim,müsterih olun arkadaşlar..
-
Arkadaşlar selamünaleyküm..
Dün itibariyle mülakata girdim ve yoğunluktan anca yeni yazabiliyorum.Önce kendimi tanıttım ve bilhassa çalıştığım iş ile alakalı bilgiler verdim,bu kısım güzeldi, akabinde Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı bölümüm (Maliye) ile alakalı sorular sordu,bütçenin hazırlanma süreci,5018 Sayılı Kanun vs. daha sonra Mahalli İdareler Genel Müdürü iktisat soracakken karar değiştirdi ve Anayasa Mahkemesi' nin Yüce Divan sıfatıyla yargıladığı kişileri sordu. Sorulara ufak tefek hatalarım olsa da çoğunlukla doğru cevaplar verdim. ( ki zannımca bence bunun pek bir önemi yok,önemli olan cevapları verirken konuşma tarzın,üslubun,hitabet gücün,duruşun ve temsil yeteneğin) Özetle; mülakatım genel anlamda iyi geçti lakin sonuç ne olur malum orasını Rabbim bilir. Dilerim Rabbimden,her birisinin bu vazifeyi hak ettiğine inandığım 407 kişi içerisinden memlekete en büyük katkıları olacak en çok hak eden 100 kişinin listeye girmesi ve kazanmasıdır. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin kardeşler.. -
Bu arada şunu da ifade etmek isterim,iptali konuşulan soruların tamamına doğru cevap verdim(kop,monopol,tek yargıç vs..) ancak,eğer bu sorular hatalıysa ve bu durumdan dolayı mağduriyetler yaşanacaksa şayet,umarım bahsi geçen sorular iptal olur,netim sınırda olmuş olsaydı da aynı sözleri söylerdim,emin olun.
Son olarak naçizane tecrübelerime dayanarak bu sınavın 70-71 ile kapatacağını düşünüyorum,yani baraj üstü olan herkes ümitvar olsun.. -
Cumanız mübarek olsun,Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin,hakkınızda hayırlı olana gönlünüzdekini razı eylesin..Birbirinizin Kalbini kırmayın kardeşler,uğrunda emek verdiğimiz makam,belki de bu dünyada yapacağımız güzel işlerle ahiretimizi kazanacağımız bir makam,o yüzden sığ tartışmaları bir kenara bırakıp sonuçlar açıklanana kadar sabırla ve vakarla bekleyelim,görelim Mevla’m ne eyler,o ne eylerse güzel eyler..
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@tyr61
75 net ile ben de 3.kez mülakattayım
İnşallah mülakatı da geçersin güzel kardeşim,Rabbim,teyzemin mekanını cennet eylesin,seni de ona cennetinde komşu eylesin..
Sabo35 tarafından gönderilen son iletiler
-
@tyr61
75 net ile ben de 3.kez mülakattayım
İnşallah mülakatı da geçersin güzel kardeşim,Rabbim,teyzemin mekanını cennet eylesin,seni de ona cennetinde komşu eylesin.. -
Arkadaşlar dün 78.75 olarak belirttiğim net sayısını 75 olarak revize edebilirseniz sevinirim, sehven yanlış hesaplamışım ne yazık ki
-
78.75 net
Daha önce 2 kere kaymakamlık mülakat heyecanını yaşadım,3. kez aynı heyecanı yaşayacak mıyız,görelim bakalım;Mevla’m ne eyler,o ne eylerse güzel eyler.. -
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@miray Aradım az önce,şu an bize gelen bir talimat yok,gelir gelmez yayınlanır dediler,yani henüz bilgi sahibi değiller
-
Sıralama:70
Her türlü gayreti göstermesine rağmen bu sınavı kazanamayan kardeşler;Yaşım 35,çalışma şartlarım çok zor olmasına rağmen vazgeçmedim,siz de inandığınız bu Kutsi yolda mücadele etmekten asla vazgeçmeyin,çünkü yenilgi,yenilgi büyüyen bir zafer vardır.. -
@whshw Tamamdır hocam,sağolun
-
@whshw Hocam,ben maliye bölümü mezunu olmama rağmen sehven,maliye ve finans bölümünü işaretlemiştim başvuru esnasında,bu durumda benim için sorun olmuyor yani,doğru mu anlıyorum ?
-
KOP Doğru
AĞRI Doğru
Monopol Doğru
Tek yargıç Doğru
Ev hanımları Yanlış -
Cumanız mübarek olsun,Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin,hakkınızda hayırlı olana gönlünüzdekini razı eylesin..Birbirinizin Kalbini kırmayın kardeşler,uğrunda emek verdiğimiz makam,belki de bu dünyada yapacağımız güzel işlerle ahiretimizi kazanacağımız bir makam,o yüzden sığ tartışmaları bir kenara bırakıp sonuçlar açıklanana kadar sabırla ve vakarla bekleyelim,görelim Mevla’m ne eyler,o ne eylerse güzel eyler..