Kazanamayan arkadaşlar üzülmesin 2017 sinavinda 431. Olmuştum 0.4 puanla kacirmistim yikilmistim resmen bu sene mülakata kalmak nasip oldu zaman çok çabuk geçiyor bakmışsınız hemen 2020 sinavı gelmiş 34 yaşında vazgeçmedim sizde vazgeçmeyin
miray tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@aday-adayi bence hoca sınava girmediği için sorular eline geldiğinde ne kadar kolaymış deyip böyle bir yorum yapabilir tıpkı bu sınava girmeyip de sınavdan sonra soruları görüp bunlar çok kolay demeleri gibi ama sınav anında öyle olmuyor insanın aklına o kisa sürede bir sürü cevap geliyor hele ki sınavdan sonra bile 5 cevabın tartışıldığı bir sınavda çok kolaydı demek yanlış bir yorum olur bu işe aylarını vermiş insanlara haksızlık olur
-
RE: 2019 Kaymakamlık Sınavı Mülakat Süreci
Mülakat listeleri ne zaman açıklanacak bakanlığı arayan oldu mu acaba
-
Bence şu süreçte birşey tarsilacaksa bu insanların benim yaptığım doğrudur zihniyetine girmeden tartışmalı sorular hakkında konuşması yönünde olacaktır değinmek istediğim bir hususta degenimli arkadaşların geçen senelerde de gördük biz 27 28 bekleyenleri hiç biri mülakata kalmadılar diyorlar işte bunu bu grupta çok duydum şimdi kendi doğrularımı sayarken turkce haric Ahmet nohutcunun yayınladığı doğruları baz alarak tabiki bu cevapların icinde kimi tartismalı cevapları çıkararak sayıyorum fakat ister istemez kafamda soru işareti oluşuyor ve kimi zaman arkadaşlar sayıları harfle yazdık kabul olur mu noktaları taşırdik birşey olur mu gibi sorular geliyor insan strese giriyor sonuçta bu meslek bu sınava giren çoğu kişinin hayali Allah herkesin yardımcısı olsun çabuk dileğim çabuk açıklansın ve bitsin bu stress
-
@sinav1453 size katılıyorum özellikle yazarın özelliği. Kalın çizgi. Bin resim sorusuna kesin şudur demek zor ama Türkçede 5 in altında doğru sayan yok bende 400. Kişinin 24 25 26 dogru bu arada olacağını düşünüyorum herkes için hayırlısı olsun
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@balamir biraz bahsedebilirmisiniz size ne sordular bölümünüz ile ilgili mi sordular tesekkurler
-
Sorulan soruları lütfen paylaşalım arkadaşlar sadece iki günde paylaşan iki kişi
-
Mülakat 17 30 da başladı 22 30 da bitti hiç ara verilmedi bana sorulan sorular
il özel idaresinin görevleri
Varlık fonunu anlat başkanı kim vs sorular
Ücret enflasyonunu bana da sordular
Ben girmeden önce soru paylassinlar diye bekliyordum bekleyen arkadaşlar için yazmak istedim
miray tarafından gönderilen son iletiler
-
Ertelense duyuru yapılır diye düşünüyorum
-
Mülakat 17 30 da başladı 22 30 da bitti hiç ara verilmedi bana sorulan sorular
il özel idaresinin görevleri
Varlık fonunu anlat başkanı kim vs sorular
Ücret enflasyonunu bana da sordular
Ben girmeden önce soru paylassinlar diye bekliyordum bekleyen arkadaşlar için yazmak istedim -
Sorulan soruları lütfen paylaşalım arkadaşlar sadece iki günde paylaşan iki kişi
-
Sabah 9 30 da orada mı olmak lazım benim sıram 39 muhtemelen öğleden 4 te sıra gelecek daha önce giren arkadaşlar bu konuda tavsiyesi var mı acaba en azından 14.00 te gidilebilir mi
-
@balamir biraz bahsedebilirmisiniz size ne sordular bölümünüz ile ilgili mi sordular tesekkurler
-
Kaymakamlık şubeyi yakında zamanda arayan oldu mu acaba veya haberı duyumu olan var mı
-
@W-J-Baumol burada güvenlik soruşturması yapılıyor denilince ikametimdeki karakolu aradım ordan bu şekilde bilgi verdiler
-
Benimde emniyetteymis daha yapmamışlar tamamlanmasinı beklerseler biraz daha sürebilir tarihlerin aciklanmasi