@hayallervmy 1997 asya krizi olmalı.
R
Rwaec tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@deschain neoklasik değil o sorunun cevabı. Fizyokratlar.
Rwaec tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@deschain neoklasik değil o sorunun cevabı. Fizyokratlar.
-
@fablo ben geçen seneki gibi olabileceğini düşünüyorum. İngilizceden çok insanın canı yanacak. Herkrsin hakkında hayırlısı olur umarım.
-
Abd osmanlı anlaşması diye soruyodu diye hatırlıyorum. Abd ve osmanlı arasında 1795 te böyle bir antlaşma olmuş. O sıra tahtta 4. Mustafa var. Cevap 4. Mustafa olmalı.
-
@gretchen yazılı şekilde idi. Cevabı kefalet olmalı.
-
Medeni hakları kullanma diye hatırlıyorum. O da hak ehliyeti. Hak ehliyeti sağ ve tam doğma koşuluyla olur.