@düsenberi mulakat sabahı liste asılıyor oyle anlaşılıyor ve sizin il için önceki gün mülakata girenler varsa ordan da ogrenebilirsiniz
brkhll tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Gaziantepten kaç kişi gelmemişti acaba bilen var mı ?
-
@zeljkobra pardon sonradan aklıma geldi yanlış anlaşılacağı çok özür dilerim farklı algılamaniza sebep olduğum için
-
@hadinbahım olmaz mı ya? şahsen ben
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar foruma üyeliğim yok bunu yazmak için arkadaşımın hesabını kullandım
Burda takip ediyorum benim gibi hayali Sayıştay olanlar var. Onun için kimsenin emeği boşa gitmesin diye yazayım. Bugün ÖSYM'yi aradım E-sınav merkezi 5 bin kişilik ama 2016 yılındaki sınava 10 bin kişi başvurdu. Sınav yerinin kontenjanı yetmezse diğer adaylara başka gün mü sınav yapacaksınız dedim. Telefondaki kız kontenjan dolarsa yeni kayıt kabul edilmeyecektir dedi. Yani erkenden yaparsanız kaydınızı iyi olur. Yine de isterseniz siz de bi arayıp sorun her arayana farklı şey söylüyor olabilirler. Allah yardımcımız olsun.
brkhll tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar foruma üyeliğim yok bunu yazmak için arkadaşımın hesabını kullandım
Burda takip ediyorum benim gibi hayali Sayıştay olanlar var. Onun için kimsenin emeği boşa gitmesin diye yazayım. Bugün ÖSYM'yi aradım E-sınav merkezi 5 bin kişilik ama 2016 yılındaki sınava 10 bin kişi başvurdu. Sınav yerinin kontenjanı yetmezse diğer adaylara başka gün mü sınav yapacaksınız dedim. Telefondaki kız kontenjan dolarsa yeni kayıt kabul edilmeyecektir dedi. Yani erkenden yaparsanız kaydınızı iyi olur. Yine de isterseniz siz de bi arayıp sorun her arayana farklı şey söylüyor olabilirler. Allah yardımcımız olsun.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Bir arkadaşımız İstanbul haricinde bazı büyük iller de eğitimini kendi yapıyor yazmış acaba doğru mu bu? misal Gaziantep de dahil mi buna? bilen arkadaşlar bilgilendirebilirse çok memnun olurum
-
@hadinbahım olmaz mı ya? şahsen ben
-
@zeljkobra pardon sonradan aklıma geldi yanlış anlaşılacağı çok özür dilerim farklı algılamaniza sebep olduğum için
-
@priss hocam hangi numaradan ulaşabiliriz acaba?
-
Gaziantepten kaç kişi gelmemişti acaba bilen var mı ?
-
@aksaclı evet öyle sanırım malum İstanbul antep in 10 katı kadar alım yapıyor biz azınlıktayiz tabi heyecan aynı heyecan
-
@aksaclı evet benim de Antep