Priss kardeş hala bir şekilde okuyorsan hesabını geri açmak zorundasın. Burada bir sürü insan lösemili kardeşimizi unutmadı. Daha çok işimiz var seninle
Sağlıksızyaşam
@Sağlıksızyaşam
Sağlıksızyaşam tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@paretowilfredo Cevap yazmak istediğim konu bu değil ama ben size bir soru sormak istiyorum. Taraf değilim demişsiniz ama herkes bir taraftır. Taraf olmayan bertaraf olur diye boşa dememişler. Bana gelirsek ben adalet ve hakkın tarafıyım ve mülakata karşıyım lakin hepimiz bu süreçte bu mülakattan haberdardık. Soruma gelirsek, diyelim mülakat yenilendi. Sizce yeni mülakatta elenenler referansı yüksek yerlerde olanlar mı olur yoksa haspel kader o referanssız giren şanslı kesim mi olur? Çünkü ben elenen mazlumların yerine, yeni ve daha sağlam referans bulan arkadaşların girebileceğini düşünüyorum. Siz?
-
Kazananlar şu an forumda sevinç turları atmasa daha şık olur. Allah yardımcınız olsun kaybeden arkadaşlar. Dualarım sizinle
-
Herkese Merhabalar,
'denizci' arkadaşın iletisini görünce ben de yazmadan duramadım. Benim de mülakatım çok iyi geçmedi maalesef ama kriterin ne olduğunu hiçbirimiz tam olarak bilmiyoruz. Neyse kısa keseyim, ben olursa çok şükür olmazsa hayırlısı deyip başka bir yol çizeceğim artık kendime çünkü gerçekten yoruldum. Ama şu 1-2 yıllık süreçte bu siteden çok fayda gördüm. Dolayısıyla bu sitede emeği olan tüm yöneticiler ve zamanlarını ayırıp iyi niyetle bilgi paylaşan hepinize yürekten teşekkür ederim. İl seçimlerinde ortamı bulandıran, insanların aklını karıştıran ve yanlış seçimler yapmalarını sağlayan arkadaşları da Allah'a havale ediyorum. Umarım en çok ihtiyacı olanlar yerleşir ve herkes için hayırlısı olur... -
Kazanamayacağımı düşünüyorum mutsuz oluyorum. Kazanacağımı düşündüğümde kaybedenleri düşünüp yine mutsuz oluyorum. Psikolojiler bozuldu, saçlar beyazladı, yıllar harcandı.. Keşke elenenler içinde bir çare düşünülseydi
-
Bu sonuçlar 1 hafta daha açıklanmazsa kavgalar sanal alemde kalmayacak galiba. Ver lan adresini, telefon numaranı ver ulanlar yakındır...
-
Hiçbirinizi tanımıyorum ama çok yakın arkadaşlarım elenmiş gibi üzülüyorum. Umarım hepiniz bu günleri ''iyi ki olmamış'' diye anarsınız...
-
@mrs-keynes Bende artık kitabı falan ihtiyacı olanlara teslim edip önüne bakmak istiyordum ama bir kaç şeyi okuduktan sonra ne yalan söyleyeyim çok gaza geldim. Sistemi daha önceden bilmiyorlarmış gibi davranıyor herkes. Mülakat yenilense ve HAKKIMLA girdiğim yere bu sefer giremezsem benim HAKKIMI kim ödeyecek? Referansı sağlam olanlar yine girecek zaten olan kimsesizlere olacak! Herkes kendine müslüman şu ülkede. Benim HAKKIMI kimse yiyemez kardeşim yedirmem! Bizde hakkımızı arayalım ne yapmamız gerekiyorsa yapalım!
-
@paretowilfredo Umarım herkes bu konuşmayı görür ve beyni değil yüreğiyle hareket eder. Canı yanmadan bu mülakat denilen sürece karşı olan herkes kardeşim dostumdur, gerisi umurumda değil. Ve yeni süreçte bir rakibiniz daha oldu arkadaşlar hayrını görün
-
@holywind Saygı duyuyorum düşüncene ama bence elenen insanların bir çoğu bu dediğin uygulamalara bile razı durumdalar. Benim gibi 30 yaş üstü ve son çare bu sınava sığınmış insanların çok fazla seçenekleri olmuyor maalesef
Sağlıksızyaşam tarafından gönderilen son iletiler
-
@guy63 Urfayı kazanan arkadaşları gitmeden önce görmek, tanışmak iyi olurdu. Ne yapmak lazım girebilmek için:)
-
@bcd Sizin yazdığınız ''-Birisine kafası bozulup bende sınavlara giriyorum'' kısmına bende dahil olduğum için cevap vermek istedim. Tehdit falan da yok aslında. Burada belli yaşın üstünde benim gibi kişiler var ve bazı yazılanları sindirmek çok zor oluyor. Mülakattan elenmenin ne kadar acı olduğunu biliyorum. Ama burada gideceği ilde ev tutanlar var, yedi düvele kazandığını haber duyuranlar var, benim gibi çok masraf altına girenler var. Tekrar mülakat olsa ve elensek, bizim yıkımımız iki kat ağır olur kardeşim emin ol. Verdiğimiz tepkiler de normal aslında. Bu konuyu çok uzatmak istemiyorum. Haksız yere kırdıklarım olduysa özür dilerim
-
@bcd Güzel kardeşim sıkıntımız hak arayanlarla değil. Kaybettiği günden beri her forumda kazananlara saydıranlar, hakaret edenler var. Kaybetmenin verdiği üzüntüyle yapıyordur deyip sustu burada bir çok insan ama tadını kaçırdılar. Bu raddeye gelen herkes hak etmiştir zaten ama birileri gülerken birileri ağlayacaktı, bunu da biliyorduk. Ben kazanamamış olsaydım Allah çarpsın bu foruma gelir tebrik eder, hayırlı olsun derdim. O forumlarda ''İnşallah hayırlısı olur, en çok ihtiyacı olanlar kazansın'' diyenleri göremedik buralarda. Neyse, siz dava açmakta özgürsünüz, buradaki insanlarda ekmeğini başka kurumlarda aramakta. Ama fitili yakan kesim buradaki insanlar değil. Herkes için hayırlısı olsun
-
@paretowilfredo Umarım herkes bu konuşmayı görür ve beyni değil yüreğiyle hareket eder. Canı yanmadan bu mülakat denilen sürece karşı olan herkes kardeşim dostumdur, gerisi umurumda değil. Ve yeni süreçte bir rakibiniz daha oldu arkadaşlar hayrını görün
-
@paretowilfredo Cevap yazmak istediğim konu bu değil ama ben size bir soru sormak istiyorum. Taraf değilim demişsiniz ama herkes bir taraftır. Taraf olmayan bertaraf olur diye boşa dememişler. Bana gelirsek ben adalet ve hakkın tarafıyım ve mülakata karşıyım lakin hepimiz bu süreçte bu mülakattan haberdardık. Soruma gelirsek, diyelim mülakat yenilendi. Sizce yeni mülakatta elenenler referansı yüksek yerlerde olanlar mı olur yoksa haspel kader o referanssız giren şanslı kesim mi olur? Çünkü ben elenen mazlumların yerine, yeni ve daha sağlam referans bulan arkadaşların girebileceğini düşünüyorum. Siz?
-
@mrs-keynes Bende artık kitabı falan ihtiyacı olanlara teslim edip önüne bakmak istiyordum ama bir kaç şeyi okuduktan sonra ne yalan söyleyeyim çok gaza geldim. Sistemi daha önceden bilmiyorlarmış gibi davranıyor herkes. Mülakat yenilense ve HAKKIMLA girdiğim yere bu sefer giremezsem benim HAKKIMI kim ödeyecek? Referansı sağlam olanlar yine girecek zaten olan kimsesizlere olacak! Herkes kendine müslüman şu ülkede. Benim HAKKIMI kimse yiyemez kardeşim yedirmem! Bizde hakkımızı arayalım ne yapmamız gerekiyorsa yapalım!
-
@alper50 Kardeşim sen hangi ilde yaşıyorsun, birde telefonla mı bilgi aldın askeriyeye giderek mi?
-
@alper50 Kardeşim 3-4 ileti yukarıda detaylı yazdım ama kısaca Şubat tertibine yaptırdım kaydımı. Bir sıkıntı çıkmadı çok şükür
-
Ben de iki konuda bilgi paylaşmak istiyorum. Öncelikle ortaokul öncesi hazırlık okuyanlar için yazıyorum. Bugün liseme gittim, hatırladığınız tüm bilgileri (okuduğunuz yıl, sınıf, numaranız) istiyorlar ve bir dilekçe yazarak müdüriyete yada yazı işlerine veriyorsunuz. Bana salı veya çarşamba geri dönüleceği söylendi. Askerlik içinse bakaya durumunda kalırsanız zaten isteseniz bile kasım tertibi gidemiyorsunuz. (Cezası 357 lira + bakaya kaldığınız gün sayısının faizi, tam rakam söylemiyorlar) Kasım döneminde askere gidecek olanlar içinse tecil işlemi hallediliyor dedi orada çalışan memur ama bence yine de gitmeden önce bir arayın derim. Sonra psikopat bir memura denk gelirseniz sorumluluk bende kalmasın
-
@alper50 Kardeşim yarın gidicem yazarım buraya