Ya arkadaşlar siz iyi misiniz? Yıllardır süren prosedürler var, gib kendi personelini kendi seçiyor, komisyonun takdir yetkisi var, mülakatım iyi geçtiy"MİŞ" çünkü komisyon çok iyi, herkese iyi davranıyorlar arkadaşım. Bu hazımsızlık nedir anlamadım, elenen arkadaşlara dua ediyordum düne kadar. Bu yaptıkları süreci uzatmaktan başka işe yaramayacak ve ben bundan sonra her önüme gelen sınava başvuracağım!
mrs.keynes
@mrs.keynes
mrs.keynes tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Herkese en geç cumaya açıklanıyor kazanırsam haber veririm sesim çıkmazsa elendim demektir demiştim. Teselli msjları gelmeye başladı
️
-
Bugün bir arkadaşım daha gelin oldu ben hala sonuç bekliyorum. Hayatım düğünlerde halay başı olmakla geçiyor
-
@sweeney_todd Kadın düşmanısınız galiba
️
-
@zenginmemur Yanlış başlıkta geziyorsun zenginmemur, hadi başka kapıya sana buradan ekmek çıkmaz
-
@paretowilfredo kusura bakmayın ama sizin de burada arkadaşa verdiğiniz destek hiç hoş değil, sistem değişsin istiyorsunuz ama bunu hakkıyla kazanan insanlar üstünden yapmak ne kadar adil, mücadelenizi bundan sonrası için verin. Şuan sevincimi yaşayamıyorum ve her mesajınızın sonuna gülücük koymanıza da anlam veremiyorum.
-
@emreoguz 1-Mal bildirimini pilot kalemle mi dolduracağız?
2- Güvenlin Soruşturması kağıdında tarih ve imza var imzayı daha sonra kalemle mi atıyoruz yoksa elektronik ortamda mı?
Şimdiden teşekkürler -
@alanyetersiz2 Verdiginiz bilgiler degerli olabilir, fakat ustune basa basa bazi kelimeleri soylemeniz, dua edin vmy olayim tarzi konusmaniz beni rahatsiz etti. Burdaki herkes bu unvani almis kisiler olarak, tek seferde anlayabilir. Ve ben bu sekilde konusma tarzini kabul etmiyorum. Soylemeden gecemezdim bu da benim kötü huyum:) Iyi geceler diliyorum.
-
RE: 2018 Guy Alımı
@liya Geçen sene sonuç belli olmadığı için hepimiz kpss çalıştık iyi puan aldık şimdi sadece benim çevremde 80üstü 20kişi sayabilirim guy olan bende dahil önünüzden baya kişi gidecek kanaatindeyim her türlü gelir sıra
-
Guy olmak tatmin etmedi diyenler ?
mrs.keynes tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
2ay kpss çalısmıstım hukuklar ve mikro bitti sadece guyum yorulup 3ay ara verdim fakat şimdi tekrar dönmeyi düşünüyorum son 2 ay yetişir mi
-
RE: Guy becayiş !
@antimülakat evet ama ilk 6ay sonra becayiş hak veriliyor diye biliyorum:)
-
Guy becayiş !
Mayıs ayındaki becayişçiler bir de burda toplansın, tekirdağ verilir marmara,ege,akdeniz herhangi bir yer alınır
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@shady1 'bu' mu sen nasıl bişey yaşıyorsun içinde Allah acil şifalar versin:)
-
@1umut elenip elenmemenin arkadaşın dediğiyle mantığı mı ne? bana mülakattan elendiğinde bunu hatırla demiş ona cevaben yazılmış bişey bunu anlayamadıysan o senin sorunun. Kat olayı benim ilgilenmediğim bi konu isteyen her türlü alır
-
@shady1 elenmedim mülakattan guyum zaten. Dediğin olmadı üzgünüm:)
-
RE: A Kadro Maaşları / Kariyer Meslek Maaşları / A Grubu Maaşları
Yeni başlayan, bekar, gelir uzman yardımcısı 3740 TL (temmuz zammı hariç)
-
Ege,iç anadolu ve akdeniz'in herhangi bi şehirinden ve marmaranın istanbul hariç kısmının herhangi bir şehirinden, Tekirdağ'a önümüzdeki sene becayiş yapmak isteyen özelden yazabilir.