Bekle dedi ve gitti
Ben bekledim o gelmedi
Ben bir daha bekledim o bir daha gelmedi
Sonradan öğrendim ki listeler bakanlıktaymış
(Son 4 ayımızın şiir versiyonu)
Bekle dedi ve gitti
Ben bekledim o gelmedi
Ben bir daha bekledim o bir daha gelmedi
Sonradan öğrendim ki listeler bakanlıktaymış
(Son 4 ayımızın şiir versiyonu)
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Adayların seni beklediği kadar
Geçti istemem gelmeni
Yine de açıkla artık şu listeni
Bırak sitende sonuç linkini
Yeter beklediğimiz bu kadar
@agustcomte kemal Sunal'ın bir filmi vardı, her cuma 1 paket lokumla anasını alıp kızı istemeye giderdi. Kızın babası vermese de sonraki cuma bı daha giderdi.. Bizim iş de ona benzedi, her hafta sonuç açıklıyoruz olmayınca sonraki hafta yeniden açıklıyoruz
Ulan SGK, müfettişlikle beraber açıklanabilir duyumu yolladığında biz de önceki müfettişlikle açıklanacak sanmıştık..
@paretowilfredo
Eeeeey wilfredo! Sen de fanisin, sana da kalmaz bu forum!!
Pardon, huniye sesleniyorduk değil mi?
Eeeeey huni!! Kaderin üstünde kader vardır!!
@aliyar-bey
SGK yaaar ve çalıştığımız kurum olsun, hayırlı uğurlu olsun!!!
Ya bu nedir ya!! 7 ay oldu!! Bu iş iyice can sıkmaya başladı. Arkadaşlar yok mu aranızda SGK önünde kendini yakacak bir babayiğit? Söz her yıl 19 Nisan'da kendisini anmak için bir araya geleceğiz.
Nolur duymayın artık arkadaşlar. Ayrıca uzun bir süre de Priss demez iseniz sevinirim.
Arkadaşlar Twitter'da biraz bastirsak başkan bir açıklama yapar bence. En azından sürecin hangi aşamada olduğunu ifade eder.
vay yine mi keder ama artık yeter
yine kapıda kara geceler
vay çileli başım ortasında kışın
iyice beter
bu zor günlerde elbet geçer bir gün
herkes farkında herkes nasıl üzgün
insan biraz olsun akıllanmazmı
bilmezmi er geç yanardağ gibi için için
sönmez mi bu sinsi ateş
Sezen Aksu'nun daha önce 2 kez SGK denetmen yardımcılığı sınavına girdiğini ve kazanamayınca sanatçı olduğunu biliyor muydunuz?
(Yani bu sözleri yazmak için en az iki SGK mülakatı yemek gerekir bence)
Ee arkadaslar neye karar verdik simdi? Aciklanacak mi yoksa aciklanmayacak mi?
Nedir arkadaşlar son durum? Bir hareketlilik oldu sonra yeniden stabilize ye mi döndük?
Buraları yine bir sessizlik kaplamış. Ama yine de buralardasınız değil mi arkadaşlar?
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@mütemmim-cüz arsivi yakalim
Sakkın sakın sakın ha!!! Zaten açıklamamak için 40 takla atıyorlar. Arşiv yanarsa son aday eceliyle ölene kadar açıklamazlar daha
@mağdurum, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@mütemmim-cüz benim cigerim yanmıs yillardir bu sayılmaz mi??
Onu sen biliyorsun, bize böyle ihtişamlı SGK binasını kadraja sığdıracak, görenlerin desteğini sağlayacak bakanın, başkanın yüreğini dağlayacak bir yangın lazım.
Ya bu nedir ya!! 7 ay oldu!! Bu iş iyice can sıkmaya başladı. Arkadaşlar yok mu aranızda SGK önünde kendini yakacak bir babayiğit? Söz her yıl 19 Nisan'da kendisini anmak için bir araya geleceğiz.
Böyle bir vurgun olmaz
Ezber bozulsun artık
Buz dilinden dökülse
DUYUMLAR ucuz, romanlık...
Yanıyo yanıyo buralar...
Ulan SGK, müfettişlikle beraber açıklanabilir duyumu yolladığında biz de önceki müfettişlikle açıklanacak sanmıştık..
Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat bu süreçte SGK da sonuçları muhakkak açıklayacaktır.
O yüzden heyecana gerek yok yani