@orkaraca yani turkce haric 24 dogrunuz var hayirlisi olsun
nohutcununhilesi
Yasaklı
nohutcununhilesi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaya06 siz gonderileri yanlis yorumlayip insanlari sizin anladiginiz sekilde yorunlamasi icin tesvik edip kisilere haksizlik yapip bunlara karsilik verilen cevaba da suclu oldugunuz icin cevap verememis birisiniz bunun neresi elestiri
nohutcununhilesi tarafından gönderilen son iletiler
-
Osym ile az once whatsaptan mesajlastim turkce haric sorularin hepsini bilerek isteyerek ve ongorerek celiskili sormuslar bu forumu da eglenerek takip ediyomuslar suan selam soyleyebilirsiniz
-
Mulkiyet hakkinin sinirlama sebebi ise Ced Olumlu Belgesiymis
-
Aldigim duyuma gore 40 sorudan 28 soru yanlismis duyumu osymden soru kitapciklarini okuyan bir hocadan aldim sinav muhtemelen iptal olur dedi
-
Yaklasik 12 soruyu celiskili hale getirdiniz zaten 40 soru var cikip kimse demesin turkce haric 23 dogrum var o zaman yalan soyluyodur
-
@kaya06 soyledigim tam da bu iste insanlsri gaza getir bu arkadas baya soz sahibi bunu elestirin gibi soylemlere gir en lyl bildigin sey
-
@kaya06 size rica ettim gruptan cikarmisiniz diye siz ricami grri cevirdiniz ben nedeb sizin ricanizi yerine getireyim ayrica uzatmanin duvari kirletmenin anlami yok sadece sizi gormek istemiyorum ne yazikki gormek zorunda kaliyorum uzgunum
-
@kaya06 sizin sinava girip girmemeniz beni alakadar etmez ayrica siz cok iyi biliyorsunuz neye cevap vermediginizi daha dogrusu veremediginizi
-
@orkaraca hocam serbest doviz kuru ile aktif nufus dogru baskenti bakanlik diye okudum kusuruma bakma zaten 21 dogrunuz varmis bu ikisiniee ekleyince 23 dogru yapar
-
@kaya06 siz gonderileri yanlis yorumlayip insanlari sizin anladiginiz sekilde yorunlamasi icin tesvik edip kisilere haksizlik yapip bunlara karsilik verilen cevaba da suclu oldugunuz icin cevap verememis birisiniz bunun neresi elestiri