Yakin zamanda kazandigim baska bir kurumdan oturu bu ilana basvuramadigim icin mutluyum. İssizligin ne demek oldugunu iliklerine kadar yasayan biri olarak duamdir Rabbim herkesin emeginin karsiligini verir insallah bu mubarek ay ve gecede...Hepinizin gonlunce olsun. Hayirli olsun.
prince77 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Keske hepimiz kazansak ya o kadar bekledik hepimizi alsalar. 1 kisi kalmasa disarda
-
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar bence etkinliklere devam edelim bu ilan tam gelmemiş
-
RE: 2018 Guy Alımı
1 aciklama ya kucucuk bir aciklma. Almayi dusunuyoruz su donemde veya alim yok diye. Yani bu kadar insan hayata kusmus vaziyette. Kafalarini yastiga koyduklarinda hic mi sorgulamiyorlar ne olacak genclerimizin bu hali diye. 2017 puanlilara kadro vermedik simdi tekrar 18 sinavina girecekler diye dusunmuyorlar mi? Üstüne 0'dan hazirlanan yenileri? Nasil gecistiriyorlar kafalarnda bu dusunceleri hayret ediyorm. Hak bu. E bizde insaniz ama. Yazik oluyor gercekten. Belirsizlikler cok yipratti bizi. Daraldim icimi doktm hakkinizi helal edin
-
Mülakat ister misin çocuk adam hı hı
-
Şöyle kaymakamlık başlığındaki gibi biri çıksa loading... yazsa ne güzel olurdu
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@prince77 Açıklandı. Allah muvaffak eylesin. Hayırlı olsun sonuçlar herkese...
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Abiler çok ayıp ettiler size be
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Giresun adliyesinde başvuru yapılacak birimi bulamadilar şaka gibi
prince77 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
başvuruda askerlik bilgilerim teknik arıza sebebiyle yüklenmiyor diyor başvuramıyorum benzer sıkıntıyı yaşayan oldumu
-
dostlar şimdi söylenen belgeleri adliyedeki muharebe birimi aslına uygundur yapıyor ve aps ile yolluyor değil mi. onlarda bana sorduğu için soruyorum
-
adliyede bu belgeleri onaylayan ve gönderen hangi birim peki kendileri bilmiyorda burda
-
Giresun adliyesinde başvuru yapılacak birimi bulamadilar şaka gibi
-
ödeme yaparken kaç oturum seçiyoruz idari yargı için
-
arkadaşlar standart sapması yüksek olan dersler hangileri
-
dostlar tarihte nereye kadar sorumluyuz ? cumhuriyet dönemi iç dış politika dahil mi
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Yakin zamanda kazandigim baska bir kurumdan oturu bu ilana basvuramadigim icin mutluyum. İssizligin ne demek oldugunu iliklerine kadar yasayan biri olarak duamdir Rabbim herkesin emeginin karsiligini verir insallah bu mubarek ay ve gecede...Hepinizin gonlunce olsun. Hayirli olsun.
-
Saate dair duyumu olan var mı