Gece gece bi gireyim dedim kimse uyumuyomus geceniz hayrolsun arkadaşlar
sylmz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Şu YDS muhabbetini yapan insanlardan nefret ediyorum hangi ilan gelse ingilizce sarti istemiyosa devlet kurumu bitmis gibi laflar ediyolar ingilizcesiz giren insanlar çok vasıfsız insanlarmış gibi konusuyolar
-
RE: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@lewiscook hareket Tr netice farklı ülkede gerceklesmisse neticenin gerçekleştiği yerde işlenmiş sayılır sıkkı yanlıştı
-
Benim duyum falan değil sadece tahminimi söylüyorum bence vmy ve sgk teftiş sonuçlarınin açıklanmasını bekliyorlar mükerrer olanları listeden çıkarmak için böyle düşünen bitek ben miyim acaba
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Kazanamayan arkadaşlara Allah sabır versin üzülmeyin bişey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir Allah verilen emekleri boşa çıkarmaz. İnşallah en kisa surede daha güzel kurumlara atanırsınız
-
Bilanço hesabındaki soruları soruyosan
60.000
10.000
0.667 -
RE: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
Ben bu sınava başvurdum babamın rahatsızlığından dolayi sınava giremedim hakkını yediğim arkadaşlardan Özür dilerim giremeyen arkadaşlar haklarını helal etsin
-
Yatırımın faiz esnekliğinin düşük olduğu durum da Maliye politikası daha etkindir diyor burdan 2 şey çıkıyor
- LM nin egiminin dusuk olduğu
- Maliye politikasınin etkin olduğu
Lm eğrisinin düşük olduğunu düşün erecek cevapladım b sikkinda Maliye politikası soruda belirtilenden daha etkin sonuçta eğim hangisinin yüksek olursa o daha etkin olur.
Şimdi lm ile ilgili bişey dememiş diyenler çıkacak lm eğrisi dikey olsaydı iki durumda da tam dışlama olurdu. lm in eğimini sorudan cikartiliyor maliye politikası dik olduğu durumda etkindir.
Dünden beri a kadro isem 4t hoçalarinı faceden bulup tek tek ekleyip sordum onlarda yanlış diyor ama kurum ne düşünür bilemem
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
Burda mesele P3 p48 alıp almaması değil kurumlar önceden bildirseler şu puanlardan alım yapacağız veya yds isteyecegiz diye ona göre insanlar çalışır btik,kosgeb,Botaş,kamu muhasebe gibi kurumlar P3 ten alım yaptılar önceden bildirim yapılsın 4 5 bin lira para verip kpss alan kurslarına yazılıyor insanlar yazık
-
@Kai-Hitwatari ise giremedik diye hayallerimizi de satmadik ya :))
sylmz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
Tarih sorusunda sanki hint okyanusunun önem kazanması diyordu
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
22 57 benide eklermisniz
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ömerhayyam idarenin tasitlarinin karistigi kazalarin zarar tazmini icin 2018 Anayasanın iptal kararı vardı diye hatırlıyorum ben mi yanlış hatırlıyorum 1 3 yaptım
-
RE: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
Hocam benimde bilgim yok memurlar. net te birleşme olacak kesin bilgi diye yazmış 2 3 kisi ama nekadar dogrudur bilemem
-
RE: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
@stat91 Başol gibilerin egosu yüzünden oy kaybetmemek için aciklamiyolardir
-
@Sami kusura bakma hocam ama duyduğum en mantıksız sözler ne yani 88.9 un altında olan herkes torpil mi yapacak veya yüksek puan alan insanlar torpil yapmayacak mi?
-
Merhaba arkadaslar vmy kazanmış aynı zaman da SGK teftiş sınavına başvuru yapan arkadaşlar başvurularını çekerlerse çok iyi olur sinirdan giremeyen arkadaşlar var. Başkan konuyla ilgili açıklama yaptı başvurular çekilebilir.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Merhaba arkadaslar Kaymakamligi kazanmış aynı zaman da SGK teftiş sınavına başvuru yapan arkadaşlar başvurularını çekerlerse çok iyi olur sinirdan giremeyen arkadaşlar var.
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Listeler ne zman belli olacak tarih belirtilmiş mi?