TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. akzsd
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

akzsd

@akzsd

2
    İtibar
    320
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

akzsd Takip etme Takip Et

akzsd tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı

@althusser sağol kardeş. Allah herkesin kalbine göre versin. Ön yargılı yaklaşımlardan uzak durmakta fayda vardır. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.35 yaşına giriyorum.2018 in sonuna kadar zaman var. Ya nasip!

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      akzsd

akzsd tarafından gönderilen son iletiler

@görünür-el ben kibirli değilim asıl sorulan soru hakaretvariydi.öğretmen sinava giremezmiş.girdiysek demek ki diplamamız var.bu şekilde ahlak dersi veremezsiniz.sözünüzü bilin de konuşun.böyle ergen psikolojisinde sataşmalar yapmayın.hakka giriyorsunuz.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      akzsd

@ademtaspinar soruları önümde görmem lazım.şimdi hatırlayamıyorum soruları ama tek zorlayıcı ve yanlış hatırlamıyorsam 3 puan olan "bir resimle bir kitaptan daha fazla şey anlatıldığı" gibi bir şeydi

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      akzsd

@dolaylı-tümleç 22 civarı

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      akzsd

@bf24 bu soruda sıkıntı olmaz. Yazım ve imla kurallarıyla ilgili türkçe sorusu olsa belki derim ama bu cevap doğrudur.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      akzsd

@althusser sağol kardeş. Allah herkesin kalbine göre versin. Ön yargılı yaklaşımlardan uzak durmakta fayda vardır. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.35 yaşına giriyorum.2018 in sonuna kadar zaman var. Ya nasip!

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      akzsd

@aliserdar-çetin cevabın türevleri olarak kabul edileceğini düşünüyorum.Türkçe kanun maddesi gibi olmaz

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      akzsd

@althusser af buyurulcak bir şey yok. 2.üniversite okudum.siyaset bilimi ve kamu yönetiminden de master yaptım. Meb de yöneticiyim.12 yıllık devlet memuruyum.bir sakıncası mı var?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      akzsd

Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. 2.girişim oldu. İlk sinavda 65.7 ile 938. Oldum. Bu sefer biraz daha iyi gibi. Bu arada türkçe öğretmeniyim meb de. Türkçe sorularında tek zor olan resim sorusuydu.yoruma açık ve en fazla düşündüğüm soruydu

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      akzsd