Kazandım arkadaşlar. Gönlümdeki kurum oldu. Allah herkese gönlündeki yerleri kazanmayı nasip eder inşallah. Süreç buraya kadarmış benim için
19taha19 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
225 kişi hazır mıyız? Araya kimseyi almadan aynı yüzleri yeniden klasik sınavda göreceğim ona göre. Yaptık, yine yaparız
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
GSB' ye 2 sene önce girdim, alt promosyon hala gelmemişti, iyi oldu oh be
p48'den çağırmışlardı ve YDS yoktu arkadaşlar. Gazi üni. kurum sınavını yapmıştı ve çok zor bir sınav değildi. Hatta sınavı kaydetmiştim bir yerlere. Sınava girmeye hak kazanan arkadaşlara gönderirim sonrasında.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@paca08 ben de senin gibi düşünüyorum. Ben 34. olarak kazanmıştım. Bu olumlu veya olumsuz sonuçlansaydi benim için tekrar uğraşmazdım çünkü geçen ay atandım zaten başka bir kuruma. Bu saatten sonra 2019 2020 yaş 35 olana kadar bütün Sayıştay sınavlarına girip kazancam inşallah.
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Murakiplik sorularina bakmak için girdim. Erken çıktım sınavdan. İktisat sorularını baya kasmışlar yalnız. Sayıştay'in klasik soruları bile bu kadar sert değildi
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
merhaba arkadaşlar. yeni buldum bu siteyi. ben de kaymakamlık sınavına giren adaylardan biriyim. hakkımızda hayırlısı olsun. ama çok gergin gördüm sizi, öyle her dakika kontrol edip kendinizi yıpratmayın. 3 4 saatte bir bakın açıklanmamışsa devam edin hayatınıza. geç veya erken öğrenmek bir şey değiştirmeyecek sonuçta. biraz sakin..
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Merhabalar herkese. Ben uzun zamandır bakmıyordum buraya iptal durumları konuşuluyor gördüğüm kadarıyla. Mayıs sınavına girenler mi yoksa Ağustos sınavına girenler mi haksızlığa uğradığını düşünüyor acaba?
Bu arada ben mayıs ayındaki sınavda 65 ikinci sınavda 73 net yaptım. İlk sınav daha zor gelmişti bana.
-
@ofa bişey olmaz kardeşim. Optik okuyucu değil akademisyenler okuyup puan verecek sonuçta. Okunur kağıdın.
-
Birilerine, İnsan Hakları Avrupa Mahkemesi yolu gözüktü desenize :))
-
@sipahi onu bilmiyorum, 2 sene önce öyleydi ama.
19taha19 tarafından gönderilen son iletiler
-
@sipahi onu bilmiyorum, 2 sene önce öyleydi ama.
-
Sehven p48 yazmışım pardon, uzman yardımcılığı sınavı için p3'ten ilana çıkılmıştı.
-
GSB' ye 2 sene önce girdim, alt promosyon hala gelmemişti, iyi oldu oh be
p48'den çağırmışlardı ve YDS yoktu arkadaşlar. Gazi üni. kurum sınavını yapmıştı ve çok zor bir sınav değildi. Hatta sınavı kaydetmiştim bir yerlere. Sınava girmeye hak kazanan arkadaşlara gönderirim sonrasında.
-
Birilerine, İnsan Hakları Avrupa Mahkemesi yolu gözüktü desenize :))
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Murakiplik sorularina bakmak için girdim. Erken çıktım sınavdan. İktisat sorularını baya kasmışlar yalnız. Sayıştay'in klasik soruları bile bu kadar sert değildi
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
Kasım ayında verildi belgeler. Şubat gibi başlatılacağımızı düşünüyorum.
-
@paretowilfredo eyvallah hocam Anlayışın için teşekkürler
düzenlenmiştir
-
@müzmin-öğrenci başkalarının ne yapmasını gerektiğini söyleyen "tipe" bak hele
Çalışmaya devam etmesi gereken sensin. Ben yeterince hazırım
-
@marsiyal "Yakın zamanda yapılan sınav ile ilgili itiraz nedeniyle adli sürecin işletildiğini söyleyen Baş, şöyle konuştu:"
O süreç temyiz sürecinde devam ediyor. Nasıl bir karar verileceği belirsiz şu an.