Hocam çok sağolun, Allah ne muradınız varsa versin. Tek yardımcı olan kişi siz oldunuz pek çok forum sitesi dahil çol teşekkürler @Mehmetemir
aKadroMagduru
@aKadroMagduru
aKadroMagduru tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İdari hakimlik için kaynak önerisi
-
RE: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
@antimülakat merhaba, a kadro alımlarında çok magdur oldum, haksızlık oldu o oldu bu oldu demeden bir karar vermem lazım hocam. Kadro konularında bilginiz yüksek. İktisat mezunuyum. Özel nedenlerden dolayı izmir ilinde ikametim şart. A kadrodan hazırlandım 85-95 arası puanlar aldım ama maalesef mülakatlarda başarılı olamadım. Sizce izmir için B kadro imkansız mı? Alım sayıları nasıl? Alana hazırlanırken gy gk pek bakmadım hatta hiç bakmadım 75 aldım. Şimdi alanı unutup B kadroya yoğunlaşmak istiyorum. Tavsiyeniz ne olur hocam? Girişeyim mi bu sürece szice?
-
RE: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
son degisiklikleri kapsayan en guncel kaynak listesini iletebilecek var mi? tesekkurler
-
@antimülakat sağolun Hocam, kadrolarda artış olur diye anlıyorum ilk kez kpss a ya hazırlandım ve bu puanları aldım. B içşn de alırım diye düşünüyorum , enerjiyi toplamam lazım. İnanın maaşı, kadronun a sı b si çok umrumda değil. Sadece biyerden başlamak istiyorum. A kadroya yönelmemin sebebi de vaktim bol hallederim , yüksek puan alırım dedim nitekim aldım ama mülakat işleri bana göre değil Yani hocam izmir imkansız değil diyorsunuz değil mi? Biraz araştırdım, sayılar az gibi ama puanı +90 hedeflemek lazım sanırım
-
@mehmetemir çokkk teşekkür ederim, tamamen dikkate alıp toparlayacağım kaynaklarımı. Dualarım sizinle inşallah, çok sağolun
-
@siyahbeyaz yalnız olmadığımı görüyorum hocam ve çok üzülüyorum, bilmem kaç yılını harcayan arkadaşlarımızın yazılarını görünce. herkes ağlıyor, gerçekten ne zormuş mülakatta başarı sağlamak, vardır bi bildikleri diyorum artık. ben iki yılda a kadrodan pes ettim. Ama @Antimülakat dediginiz gibi ben bastan hata yapmisim ya direkt B ye hazirlanmamakla :(( ozel durumuma bagli olarak benim ne isim vardi a kadroda gercekten bi aydinlanma yasadim suan
-
RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@kendinehakime merhaba hocam, bu arada idari yarginin acilacagindan emin miyiz yil
Icinde? -
RE: Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
@antimülakat teşekkürler hocam, baktım şimdi, sizin linkte izmir 71.9 ve izmir bim 70 yazıyor. İzmir adliye sonuç listesinde 79, küsur görünüyor. Diğerleri ret yazıyor. 68 kişi almış, 79 ile kapatmış 400. kişiyi ? En iyisi başvurup hayırlısını bekleyelim:)
-
@kendinehakime adli kesin acilir da idariden de emin olabilsek
aKadroMagduru tarafından gönderilen son iletiler
-
@kendinehakime adli kesin acilir da idariden de emin olabilsek
-
@kendinehakime merhaba hocam, bu arada idari yarginin acilacagindan emin miyiz yil
Icinde? -
@mehmetemir çokkk teşekkür ederim, tamamen dikkate alıp toparlayacağım kaynaklarımı. Dualarım sizinle inşallah, çok sağolun
-
@Mehmetemir bu arada hukuk alt yapım var. Themis ikili seti (2016 baskı) ve ekinde 2018 güncellemeleri olan bir set var, o tamamiyle uygun olmuyor o halde :(... toplu bir set arıyorum
-
Hocam çok sağolun, Allah ne muradınız varsa versin. Tek yardımcı olan kişi siz oldunuz pek çok forum sitesi dahil çol teşekkürler @Mehmetemir
-
İdari hakimlik için kaynak önerisi
Merhaba arkadaşlar, idari hakimlik için en güncel kaynak listesi önerii plan var mı? Ya da malum kaynaklar güncellemelerini ne zaman yapıyor? Themis vs
-
RE: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
son degisiklikleri kapsayan en guncel kaynak listesini iletebilecek var mi? tesekkurler
-
@Antimülakat hocam merhaba, zabıt katıpliği sınavı imlalı mı oluyor imlasız mı? Bi bilginiz var mı acaba?
-
@antimülakat teşekkürler hocam, baktım şimdi, sizin linkte izmir 71.9 ve izmir bim 70 yazıyor. İzmir adliye sonuç listesinde 79, küsur görünüyor. Diğerleri ret yazıyor. 68 kişi almış, 79 ile kapatmış 400. kişiyi ? En iyisi başvurup hayırlısını bekleyelim:)
-
@antimülakat, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
https://www.tercihiniyap.net/kpss/zabit-katibi-taban-puanlari-2017 . Bu da zabit katibi taban puanları dostlar.
Hocam bu bilgiye göre kpss puanı 70 i bile görmüş. Doğru mu anladım?