@kaya06 doğru söylüyorsun hocam değmez ama bu tarz şeyler yapılmaya devam ederse kendimi tutamaz küfür filan edersem mazur görün
niyazikardes tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaya06 her ağlayana her aömürene yüz vermeyin forumda sonra adamlar şımarıyor bugün kü muhabbet tam bir skandal yani nasıl bir pisliktir bu utanıyorum yaaa sövecem böyle yazanları bir de AÇIKLANDI muhabbeti yapanlara yaptığım küfrü kimse tahmin edemez
-
@kaya06 hocam bende bunu anlamıyorum zaten stresli bir şey kalp hastalarının ne işi var bence abartıyorlar ben inanmıyorum öyle diyenlere
-
kalın yazıSonuçların açıklanması herkes için iyi olacak artık çünkü artık kafadan saçma sapan şeylwr uydurmaya başladık millet birbirini trollemeue başladı olsun tabi böyle şeyler ama sonuçta açıklansın artık yoksa sonuçlar açıklanana kadar hergün böyle devam edecek pareto adam engelleyecek falan oradan bitişi Kutluay Ahmet falan diyecek neyse beyler boşverin gitsin dalganıza bakın bu aaatten sonra ve birbirimie dua edelim
-
@can-mavi aynen linklerde bir kaışıklık var gözüküyor ben umutlandım biraz gelebilir diye
-
@can-mavi hocam linki koyabilir misin bende boş gördüm 32 yi
-
linklerde karıştı hangisi açık hangisi dolu nerde ne açıklanıyor
-
arkadaşlar gelsin artık sonuç ya en azından önümüzü görelim
-
@kemoenes eyvallah hocam gördüm doluymuş maalesef