dostlar DHA da haberimizi hazırladı.yarın interset sitelerinde salı günüde yayımlamak isteyen gazetelerde yayımlanacak.
erhankestevur
@erhankestevur
erhankestevur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
arkadaşlar görüşmeye gittim.durumu anlattım. normalden daha uygun bir ücretten yardımcı olcaklar.öncelikle ilan metni hazırlamamız gerekicek.sonrasında metni görüştüğüm veli beye göndercem.ona göre bir fiyat vercek.tabi ilanın ebatınıda belirlememiz gerekiyor.birde aynı katta DHA ile görüştüm.ordaki elif hanımda ilanı verdiğimizde buna ilişkin haber yapacaklarına dair söz verdi.ilan verildiği gün kendisini aramamız yeterli olacak.kararımızı verelim ona göre hareket edelim.elimden geleni bu kadar.
-
arkadaşlar dayım hürriyet gazetesinde çalışıyor.kendisiyle konuştum.birazdan hürriyet binasına gidicem.bir fiyat alıcam.uygun olursa sizlere verebiliriz ilanı hürriyet gazetesine
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@ryan kardeşim hiltonun oradaki sabah gazetesi binasına gitsin arkadasimiz.Orada ebru hanım var.Yardimci olur kendisi.İmkanim olsa oncekinde olduğu gibi gider ayarlarim ama iş ve SGK mülakatı engel şuan icin.
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@can-mavi sayın vekilimizin makamını aradım.durumu ilettim oradaki hanımefendiye.Mutlaka gorusturecegini söyledi.bugun haber verecek.
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
@gari̇p-i̇nsan ilan için teyit etmeye çalışacağım demiştiniz.Varmi bir gelişme,guzel bir haber.
-
Merhaba, 2019 yılı sonunda veya 2020 yılı başında alım planmakta, bunu hızlandırmak için derneğimiz tarafından girişimler devam etmektedir. Mali hizmetler uzmanlar derneğinin faceden yazdığı cevap arkadaşlar.
-
Adem kılıç hocaya bayramdan önce yazmıştım.ilan gerçekten gelecekmi vs diye.dun gece gelecek az kaldi yazmış.
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@maveraünnehr35 kardeşim bende 3 kez guy 1 kez dguy ve 1 kez mhuy mulakatindan elenmistim.Zor bir durum ancak sonunda SGK oldu.Vazgecmeyiniz.
-
Dostlar hürriyet 13,5*15 cm ilan hafta içi 6000+kdv dediler.milliyetle görüştüm metni gönderdim ordanda fiyat alcaz.oda olmadı sabah gazetsinide denicez
erhankestevur tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@maveraünnehr35 kardeşim bende 3 kez guy 1 kez dguy ve 1 kez mhuy mulakatindan elenmistim.Zor bir durum ancak sonunda SGK oldu.Vazgecmeyiniz.
-
@2577 mülakatta 41 puan alip elenen arkadaşım bir sonraki alimda atandı.Bence yersiz bir düşünce olmuş.
-
Merhaba Halil Bey, bu yıl sonu veya 2020 ilk çeyreğinde bir alım yapılması düşünülüyordu ancak henüz sıcak bir gelişme yok.Mali hizmetler uzmanlari derneğinin yazdığı cevap.
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
1.komisyon
Kendini tanıt
Daha önce girdiğin sınavlar
Başka bekledigin mülakat varmi
Neden denetmenlik
Denetmen ne iş yapar
Kayıt dışı istihdam türleri
İşsizlik sigortası nedir ve şartları
Nispi gelir hipotezi
Maliyet esası nedir
Mısır hangi padişah döneminde alınmıştır. -
@ryan kardeşim hiltonun oradaki sabah gazetesi binasına gitsin arkadasimiz.Orada ebru hanım var.Yardimci olur kendisi.İmkanim olsa oncekinde olduğu gibi gider ayarlarim ama iş ve SGK mülakatı engel şuan icin.
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@can-mavi sayın vekilimizin makamını aradım.durumu ilettim oradaki hanımefendiye.Mutlaka gorusturecegini söyledi.bugun haber verecek.
-
Merhaba, 2019 yılı sonunda veya 2020 yılı başında alım planmakta, bunu hızlandırmak için derneğimiz tarafından girişimler devam etmektedir. Mali hizmetler uzmanlar derneğinin faceden yazdığı cevap arkadaşlar.