Troller de damlamış artık inzivaya çekilme vakti geldi.
hebenneka tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar efsanelere inanmayın referansız bu iş olmaz. Referanslı bile olup olmayacağı kesin değil. Okulun da sınavın da bir önemi yok. Hele kaymakamlık hakimlik sayıştay gibi yerler için imkansız.
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@hideaways11 boşver hocam rahat ol liste dışı kalsan bile bir sorun yok hele takdiren liste dışı bırakma işi tamamen uydurma. hukuki altyapısı da yok uygulaması da yok. mevcut mülakat listesi üzerinden değerlendirme yapılıyor. ek mülakat hakkı kazananlar için ayrı değerlendirme zaten yapılacak.
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Teftiş kurulunun içinden yazıyorum. Teftiş bakana sürekli söylüyor ama artık onlarda işin peşini bıraktılar. Daha oncede yazdım direkt bakan hanıma ulaşılmadıkça ya da da üste bu sorun çozülmez açıklanmaz. Kçö işinde Başka kurumlardan alınan destek sadece gelen verilerin kaydının girilmesi olayı. Raporlar yine müfettişler tarafından yazılıyor. Bu süreç yeni müfettişlerine ihtiyaç olduğunu gösterdi bu bakana anlatılırsa imzalamama konusundaki direnç kırılabilir.
-
@hedwig ortada adli en sağda idari
-
Yav arkadaş herkes kendini mahkeme yerine koyuyor o olmaz bu olur şu olmaz bu olmaz. Aklında soru ile ilgili şüphe olan herkes istediği soruya açsın :)))
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
Ben aranmadığım için kaybettim sayıyorum kendimi.aranan arkadaşlar arayıp sürekli sorsunlar belki süreç hızlanır. Naklen uzman mufettiş aldılar 250 300e yakın onlar bile başladı .15 kişiyi seçemediler bi türlü.
-
Sınav Tarihi 30 Mayıs 2015
DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi 27 3
Ortak Alan Bilgisi Testi 27 8
İdari Yargı Testi 29 6
Genel Başarı Puanı 90,16547
Başarı Sırası 67
Aday Sayısı 12407
Eskiden iyi yaparmışım :)) -
Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi sınav sonuçların açıklanması olası değil gibi. Aylardır bakanlıkta hiçbir şey imzalanmıyor. Bakanın değişmesi çok büyük ihtimal. Giderken imzalar mı hiç sanmıyorum olası yeni bakan imzasına kadar süreç uzayabilir. Umarım aksi olur.
-
Adli 74-75 arası idari 80-81 arası kapatcak atın fava bekleyin :))
hebenneka tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@samatta ilk 10 kişinin hepsi alınmış mı ?
-
Teftiş’te daha önceleri arada bir bu alım hakkında konuşuluyordu ama artık o da kalmadı. Açıklanmasına yönelik hiçbir çalışma yok.
-
ben ve bir arkadaşım da hukuktan girmiştik olmadı ikimizin de.
-
@Berkan13 zaten sana göresi bana göresi olmadığı için sizin dediğiniz gibi olmayacak :))
-
@hideaways11 boşver hocam rahat ol liste dışı kalsan bile bir sorun yok hele takdiren liste dışı bırakma işi tamamen uydurma. hukuki altyapısı da yok uygulaması da yok. mevcut mülakat listesi üzerinden değerlendirme yapılıyor. ek mülakat hakkı kazananlar için ayrı değerlendirme zaten yapılacak.
-
@CosmoKramer her şey hak ve hukuk için :)))
-
@Hayaller71 sağolasın hocam :))) baktım zor durumdayım park soğuk olur gelirim :)))
-
@Hayaller71 parkta yatıp geleceğim :)) eş dost çok, yeni ayrıldım ankaradan da eve almazlar bu dönemde :)))