Ahahahaha şaka gibi iktisattan kpss 26 yapmis biri olarak bu kolay sorulardan direk 100 bekliyodum 50 vermisler boyle bi kiyim yok. artik suyu cikti bu isin bu sene bilisimden kimse basarili bile olamamis nasaya personel aliyolar sanki
james35 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Kendini tanitirmisin sgk denetmenligi ne is yapar sgk kurumundan bahsedermisin biraz(1.komisyon).mulakatlar asiri kisa suruyo 4 dk surdu benim gercekten neye gore belirlencek bilmiyorm .4-5 dk mulakatmi olur ya kimin neyini ogreniceksin bu surede
-
Arkadaslar hangi iller aciliyo daha cok dogu mu oluyo acaba bilen varmi onceki alimlari felan. Bursa 20-30 kisi kadro verilirmi ?
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Şu rotasyon muhabbeti çok karışık ve can sıkıcı gibi ne yani öyle evli barklıyken 3-4 yılda bir şehirmi değiştircez yani şu konuyu açıklıyabilcek varmı kendi memleketimde sgk dent. yardm. dan geçmeye değer mi sizce ?
-
RE: ÖSYM'nin KPSS Yeni Puan Sisteminin Ayrıntılı Analizi!
2016 da girenlerin puanlarınıda buna göre çevirip tekrardanmı hesaplıcaklar anlamadım tam
james35 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Şu rotasyon muhabbeti çok karışık ve can sıkıcı gibi ne yani öyle evli barklıyken 3-4 yılda bir şehirmi değiştircez yani şu konuyu açıklıyabilcek varmı kendi memleketimde sgk dent. yardm. dan geçmeye değer mi sizce ?
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
Arkadaslar acil cevap. Ben basvururken is teli istiyo ama suan halkbankta calisiyorum ancak daha is telim yok . Neyapmam gerekiyo bos birakinca kabul etmiyor?
-
RE: GUY İl Tercihi Anket
bursada rakiplerim sağlam olcak gibi emek verene başarılar : )
-
RE: BURSA GUY
+1 puanim yuksek kusura bakmayin ama memleketimden vazgecemem
-
Arkadaslar rotasyon muhabbetini tam anlatabilirmi bilen biri simdi atanirsak 2-3 sene sonra evlendik diyelim sehirde tam aile kurmusken baska yere mi atiyo yani devlet kafasina gore ??
-
Calisma saatleri nasil cok sarkiyomu 7-8-9 oluyomu bir de bu rotasyon evli oluncada gecerlimi ki?
-
Arkadaslar hangi iller aciliyo daha cok dogu mu oluyo acaba bilen varmi onceki alimlari felan. Bursa 20-30 kisi kadro verilirmi ?
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Uzman yardimcilari hepsi ayni maasmi aliyo birimler arasi fark varmi tek maas cift maas ne kadar yatar ortalama