Herkese hayırlı olsun arkadaşlar hepimizin beklediği ilan sonunda geldi.Daha önce mülakattan elenmiş ve 3 yıldır kpss ile uğraşan birisi olarak, ilk kez girecek olanlara tavsiyem,puanınızda sıkıntılıysa biraz gönlünüzden neresi geçiyorsa onu yazın.Forumlarda fln şu il şu puanın altına düşmez diyenler olursa dikkate almayın çünkü kimse kaçla kapatacağını bilemez.Puanınız sıkıntılıysa benden tavsiye forumlarda,gruplarda fazla takılmayın stresten ders çalışamazsınız.Hepimizin gönlüne göre olsun.
friedman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bir tahminde ben yapayım,geçen sene girmiş birisi olarak söyleyeyim geçen yılki puanlar gibi yüksek kapatmaz iller tahminimce,geçen yıl mesela 100 soruyu 30 dakika gibi kısa sürede bitirdim 90 almıştım,sınav genel olarak kolaydı.Bu yıl gerçekten çok çeldirici sorular vardı genel olarak tüm illerin 80 altı kapatacağını tahmin ediyorum.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Gazete ilanı gayet güzel olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık,inşallah en kısa zamanda biter şu süreç
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
@miss-smith ben çözdüm genel olarak güzel bir kitap,soruların çözüm kısmı gayet yeterli,ben beğendim
-
@James-Buchanan ben bu sınavda sınavın sonuna kadar durdum hatta herkes durdu genel olarak kimse çıkmadı sınavın zor olduğu burdan belliydi:)
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
@safiTÜRK69 o yıl deli gibi beklemiştik gene akşama kadar açıklanmasını belki o saatte açıklanır diye yazdım,umut fakirin ekmeği nede olsa
-
@mahlaki ay başında yatırcam belli bir süresi varmıdır
-
@monopolcü bundan önceki alımda sonuç pazar gece 3''te açıklanmış
friedman tarafından gönderilen son iletiler
-
@monopolcü bundan önceki alımda sonuç pazar gece 3''te açıklanmış
-
Gazete ilanı gayet güzel olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık,inşallah en kısa zamanda biter şu süreç
-
Halen para toplanıyor mu ben göndereceğim de
-
@mahlaki ay başında yatırcam belli bir süresi varmıdır
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@Manolya Sorun çözüldü teşekkür ederim yardımınız için.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar herkese merhaba.Bir sorum olacaktı daha önce sorulmuş olabilir,sorulduysa kusura bakmayın şimdiden.Başvuruyu yaptıktan sonra başvuru formunu kaydet dediğimde sistem hata veriyor,daha önce aynı hatayla karşılaşan oldumu.Teşekkür ederim şimdiden.
-
puanlar baya düşmüş ama sıralama iyi geçen yıla göre
-
@safiTÜRK69 o yıl deli gibi beklemiştik gene akşama kadar açıklanmasını belki o saatte açıklanır diye yazdım,umut fakirin ekmeği nede olsa
-
@safiTÜRK69 okuduğunu anlamıyosun galiba ben o saatte açıklanacak demedimki