@suigeneris bn de hatayda aralik ayinda gitmistim acemilige..oncelikle acemilikte yazisi guzel olan var mi gibi bir soruya hemen atla bn atlamis ve acemiligim cok rahat gecmisti yazici olarak..sonrasinda zonguldak eregliye gittim usta birligi icin denildigi gibi yuzde 95i farkli yerlere dagiliyor..belki de dusebilcegin en kotu yerdir eregli ! Muhafizdim bn 4 saat araliksiz tek basina nobet vardi ve inanilmaz bir disiplin..neyse soruna geleyi acemilikte ders calisman cok zor ama usta da bunlara ragmen baya calisabilirsin..tabii orda ki ortam biraz farkli oluyor o tamamen sana bagli ancak ortam ve zaman ders calisabilmene musait
emirzrk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
emirzrk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@asdfghjkl kalkinma ajans alimina baktim ama hep p14 p24 gibi puan turleri istemis zaten alandan giremiyormusum onlara
ptt de kpss sarti yok galiba ama onu da koyabilirim tesekkur ederim..bu arada arsive bakinca 2015 2016 sayfa sayfa alim yapilmis 2017 azalis 2018 çokuş gibi yil olmus sonumuz hayrolsun.
-
@olursaolur herseyi didik didik inceliyorlar okuldan mezun olali 4 sene oldu bu surecte neden pilotlukla ilgilenmedin diyip red verebilirler .. tek tutanagim kpss hicbir isime yaramadi aldigim puanlar vize icin umarim yarar
-
Herkese selam
Konuyla çok alakasiz arkadaşlar ama yardiminiza ihtiyacim var .. Kanada için vize başvurusu yapicam ama basvuru sirasinda neden ingilizce ogrenemem gerektigini aciklamam gerek..is hayatinda da yokum 2 senedir kpss ye calistigim icin kpss ile aciklamayi dusunuyorum..
Hani alan puanim var ama ing olmadigi icin atanamiyorum ogrenip gelip atanicam gibi bi aciklama yapicambiliyorum olay bu degil gercekte ama cok hakim olmadiklari icin bana sadece resmi bi alim lazim daha once yapilmis
2016 da p35 77 puanim vardi
2017 de p48 76 puan P 3 puanim yok
Yani p3 haric diger puanlarda 70 -75 ustu isteyip arti yds sarti olan daha once acilmis bir alım var mi ? Bolumum siyaset bilimi ve kamu yonetimi bu arada -
RE: 2018 Guy Alımı
@gokhann tamamdir tesekkurler super devam etmesi ..yani hic degilse ortada bir adaletsizlik olusmayacak gibi gozukuyor ! Bu yil oldukca hak yendi zaten !
-
Kpssde 1 net olayi bu sene de gecerli olacak mi ? Çunku bu sene gecerli olmasi demek 2017 puanlarin deger kaybetmemesi acisindan onemli diye dusunuyorum.
-
Arkadaşlar merhaba..öncelikle ilanin biran once gelmesi dileginde bulunup hemen bu kadar duyumun arasinda engin tecrubelerinize birsey danismak istiyorum..2 sene önce yurtdisina gitmek icin hazirlik yaparken ailevi sebeplerle iptal oldu ve ben de ailemin yaninda kalip kpss hazirlanmaya basladim gecen yil hem calisip hem hazirlandim ortalama bir puan alip ilde seciminde sanssiz bir sekilde elendim .Saglik olsun dedim ve gecen sene ki kpss den yine ortalama bir puan aldim yaklasik 8binde flnim. Şimdi soyle bir ikilem olustu hayatimda tekrardan yurtdisi imkani dogdu bana ama bunu degerlendirirsem kpss de bir alim oldugunda bunu kaciracagim..ikilem yasamamin ana sebebi halkbankasindan sonra yaklasik 6 aydir elime kitap almamis olmak 2 ayda konulari yetistirebilir miyim ? Yetistirirsem yeterli olur mu bilmiyorum. Bu kadar emek vermisken de yarida birakip gitmekte istemiyorum. Cok kararsizim..cok uzun oldu hakkinizi helal edin ama okumayi basarabilenlerden bi fikir alabilirsem bnim icin cok kiymetli olur. Simdiden hepimiz icin hayirlisi olsun.
-
Benim bir sorum olacak arkadaşlar..Idari hakimlik veya kaymakamliktan birine hazirlanmayi dusunuyorum..sizce hangisinin olma ihtimali daha yuksek ?
-
@suigeneris bn de hatayda aralik ayinda gitmistim acemilige..oncelikle acemilikte yazisi guzel olan var mi gibi bir soruya hemen atla
bn atlamis ve acemiligim cok rahat gecmisti yazici olarak..sonrasinda zonguldak eregliye gittim usta birligi icin denildigi gibi yuzde 95i farkli yerlere dagiliyor..belki de dusebilcegin en kotu yerdir eregli ! Muhafizdim bn 4 saat araliksiz tek basina nobet vardi ve inanilmaz bir disiplin..neyse soruna geleyi acemilikte ders calisman cok zor ama usta da bunlara ragmen baya calisabilirsin..tabii orda ki ortam biraz farkli oluyor o tamamen sana bagli ancak ortam ve zaman ders calisabilmene musait