@Aslan-Reyiz o başlıktaki hepsi iş alamayanlar kategorisine giriyor ve şıklarda iş aramayanlar da vardı.
era tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
Arkadaşlar ben aktif nüfus ve crowding out cevabının kabul görmesi için dava açmak istiyorum. Siz ne düşünürsünüz?
-
@Aslan-Reyiz bu soru da net bir şekilde hatalı. Bu kadar itinasız bir şekilde tüik verilerini soru yapmaları çok acemice. Keza Agri sorusu da öyle, yayimlsnmamis tüik veeisinden cikarilsn bir soru
era tarafından gönderilen son iletiler
-
@Aslan-Reyiz bu soru da net bir şekilde hatalı. Bu kadar itinasız bir şekilde tüik verilerini soru yapmaları çok acemice. Keza Agri sorusu da öyle, yayimlsnmamis tüik veeisinden cikarilsn bir soru
-
@Aslan-Reyiz o başlıktaki hepsi iş alamayanlar kategorisine giriyor ve şıklarda iş aramayanlar da vardı.
-
@a-tas cevabı Ağrı olarak verilen soruda bir yanlışlık var mı peki? Itiraz edilmiş mi?
-
RE: Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcılığı Alımı
@şanlıtellak mülakata girmişseniz eğer, nasıl bir ortam olduğunu ve nelerden sorulduğunu söylemeniz mümkün müdür?
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Arkadaşlar ceza hukukunda hangisi hukuka uygunluk nedeni değildir diye bir soru vardı. Bunun cevabı Zorunluluk hali değil miydi?
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@rorschach159 Ab eurostat standardı. Şöyle daha rahat hatırlarız 26 adet kalkinma ajansı var ve TR bunları düzey 2 standardına göre belirlemiş 2006 yılında.
-
@circassian türk hava kurumu hizmet yönünden yerinden yönetim kuruluşu değil.
-
Düzey 1 12 tane düzey 2 26 tane düzey 3 81
-
ÖSYM'nin daha önce sorduğu ve aktif nüfus olarak belirttiği sorular da var üstelik
-
Arkadaşlar ben aktif nüfus ve crowding out cevabının kabul görmesi için dava açmak istiyorum. Siz ne düşünürsünüz?