Yüksek lisans yapıyor olup virüs nedeniyle kayıt dondurma hakkını kullanan var mı? Varsa biraz bilgi verebillir mi?
sdos tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
Covid-19 Sebebiyle Yüksek Lisans Kayıt Dondurma
-
RE: Öğretmenlikte Alan değiştirmek( ögretmenlik bölümleri arasinda..)
Anladım. Teşekkürler. Bir nevi formasyon dersleri gibi yani
-
RE: Yüksek lisans tezi yazma süreci
@evandro hocam şimdi şöyle ben bölüm başkanıyla görüştüm durumu anlattım istediğim bir alan değil dedim O da bana danışmanın bir öğrencisinin tezini gösterdi yani danismanin alanı dışında da yazilabilecegini göstermek için .
Benim o danışmana karşı önyargılarım da var ve danışman hocam şu an benden ders kayitlarimi yapmamı istiyor.
O zaman sizin dediginize göre ben süreç içerisinde değişikliğe basvurabilirim .
Şimdiden teşekkürler.
sdos tarafından gönderilen son iletiler
-
Covid-19 Sebebiyle Yüksek Lisans Kayıt Dondurma
Yüksek lisans yapıyor olup virüs nedeniyle kayıt dondurma hakkını kullanan var mı? Varsa biraz bilgi verebillir mi?
-
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ YAZILI SINAVI
Türkçe eğitimi araştırma görevlisi yazılı sınavına 2 gün sonra giricem. Ne tür sorular sorarlar bi fikriniz var mı??
-
RE: Öğretmenlikte Alan değiştirmek( ögretmenlik bölümleri arasinda..)
Anladım. Teşekkürler. Bir nevi formasyon dersleri gibi yani
-
Öğretmenlikte Alan değiştirmek( ögretmenlik bölümleri arasinda..)
Herkese iyi akşamlar. Ben türkçe öğretmenliği mezunuyum. Ingilizce öğretmenliği alanına geçmek istiyorum. Nasıl geçerim? Ve kaç yıl okumam gerekir?
-
@evandro tabi bölüm başkanı danışmanıni degistiremezsin gibi net bir şey demedi ama danışman ile tanismamda çok ısrarcı oldu ben de simdilik kabul etmiş göründüm
Eğer ilerde bana bu şansı vermezlerse benim için çok kötü olur. -
@evandro hocam şimdi şöyle ben bölüm başkanıyla görüştüm durumu anlattım istediğim bir alan değil dedim O da bana danışmanın bir öğrencisinin tezini gösterdi yani danismanin alanı dışında da yazilabilecegini göstermek için .
Benim o danışmana karşı önyargılarım da var ve danışman hocam şu an benden ders kayitlarimi yapmamı istiyor.
O zaman sizin dediginize göre ben süreç içerisinde değişikliğe basvurabilirim .
Şimdiden teşekkürler. -
hocam merhaba ben yüksek lisansı yeni kazandım danışman tercihlerimi yaptım yalnız bana tercih etmediğim bir danışman verildi. Acaba istediğim zaman danışman değişikliği yapabilir miyim?
-
RE: YÜKSEK LİSANS ALIMLARI 2018
türkçe öğretmenliği mezunuyum. ALES 80 ORT. 3.04 90(yökdil) puanım var. Eğitime girmeyi düşünüyorum. şansım nedir sizce.Dicle üniversitesi ilk başvuracağım yerlerden.
-
Türkçe Eğitimi mezunu olup TDE'de YÜKSEK LİSANS YAPANLAR!!
TÜRKÇE EĞİTİMİ mezunuyum Türk Dili ve Edebiyat bölümünde YL yapmak istemekteyim. Tavsiyelerinizzz