@selino Aynı günden kastınız pazar günü yani 10 Aralıksa bi sorun olacağını düşünmüyorum ki zaten olması gereken pazar günü gitmemiz.
darülmihen tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@selino Ben bu gün cumartesi için konuştum gelebilirsiniz dediler.
-
@zede 2.5 aylık eğitimi sizde mi İK' dan öğrendiniz?
-
@zede T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi :))
-
@arz Ben sabah 9 gibi hastaneye gittim.Önce sağlık kurulu bölümüne gittim hazır dilekçe gibi bi şey var onu doldurduktan sonra üzerinde 7 tane bölümün olduğu bi kağıt verdiler.O kağıtla birlikte vezneye gittim 200 TL ödedikten sonra 7 doktora tek tek gittim.Sonra o kağıdı tekrar sağlık kuruluna götürdüm.Tüm bunlar 11 buçuğa doğru bitti.1.30 da heyete giriyosunuz heyet bi kaç dk sürüyo. 3.30-4 arasında da o günkü tüm raporlar çıkıyo.Tabi ben gitmeden hastaneyi aradım. Sabah erken gelirseniz öğleden sonra alırsınız dediler.Siz de arayabilirsiniz bilgi verirler.
-
@henrykissinger Eğitim sürecini vs nerden öğrendiniz?
-
@gökhan Arkadaşım Vakıfbankın son alımında uzman yrd. na girdi.Normalde eğitimlerden sonra sınav yapılmıyomuş.İlk defa onlara sınav yapmışlar.Bilginiz olsun bize de yapabilirler sürpriz yaşamayalım :))
-
@akliselim Herkes her şeyi biliyo ben bi şey bilmiyomuşum gibi geliyo nedense Misal SPK Lisanslama Sınavları.
-
@gökhan Ya bizden başka servis görevlisi yok ya da herkesin soruları var ama cevaplar kimsede yok :))
-
Sigorta& Emeklilik servis görevlisinin eğitimleri hakkında bilgisi olan var mı? 16 Aralıktan sonra çalışma illerine mi gönderecekler acaba?