İstanbul A çok yüklenilmiş ankara zaten şampiyonlar ligi izmir bursa Antalya yaşanacak yerler oralara da yüklenilmiş hatta yetmemiş doğu ya da yüklenilmiş Karadeniz de il yok Rize ve Artvin e yüklenilmiş İstanbul un yoğunluğundan kaçanlarda Tekirdağ Sakarya Kocaeli ve düzceye yüklenmiş yetmemiş doğunun Paris i Diyarbakır antep ve urfa da yüklenmişler az alan muş Bayburt vb lerine de kimse yazmaz kurumda rahat ederiz diyenler yüklenmiş mersine soğuğu sevmeyenler Erzurum Kars A da sıcağı sevmeyenler yüklenmiş
akliselim tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Şu ankete takılmayın arkadaşlar bursa ve Antalya nın önceki yıl 1ve 3. Sırada olduğu anketler gördü bu gözler diyeceksiniz tercih sonrası neden yalan söylesinler söylüyorlar adam 76 puanlı 86 diyor ve senin kurum sınavlarına çalışmanı engellemek istiyor malesef içimizde böyleleri var ve hiç az değiller düşünmeyin endişe etmeyin demiyorum ama çalış geçen zaman gelmiyor huy olmazsa kpss var ve kasım da bir kaza bela olmazsa yine guy olacak ve kpss puanınız düşük olursa kritik olursa yine aynı stresi yaşayacaksınız lütfen çalışın sonuçları merak ediyorsan ders aralarında 5dk bak çık merak etme kimse sen yoksun diye öldürmez kendini
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
bu yoklukta 50 - 55 leri görür daha da aşağı iner inşallah
-
RE: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
@Alpha cevap horseshoe olacakmış
-
RE: Laptop Önerisi ve Laptop Fiyat Tavsiyesi
Başlık açılınca 2-3 yıl önce 3.200 tl ye aldığım asus n752vk laptopumun fiyatlarına bakayım dedim.bakınca ufak çaplı bir servete sahip olduğumu farkettim zaruri değilse bu fiyatlarla bence teknolojik ürün alınmaz
-
çok canım çekti bir tahminde ben atayım dedim
ADIYAMAN--76
AFYON---78
AĞRI--75
ANKARA--81
ANTALYA--79
ARDAHAN--76
ARTVİN--78
BATMAN--75
BAYBURT--76
BURSA--79
DİYARBAKIR--77
DÜZCE--78
ELAZIĞ--77
ERZİNCAN--76
ERZURUM--77
GAZİANTEP--77
HATAY - 76
İSTANBUL--78
İZMİR - 79
KAHRAMANMARAŞ -77
KARS--75
KOCAELİ--78
KONYA - 78
MARDİN -76
MERSİN--77
MUŞ--76
RİZE--78
SAKARYA -79
ŞANLIURFA -76
ŞIRNAK -75
TEKİRDAĞ --78
VAN --76 -
RE: Laptop Önerisi ve Laptop Fiyat Tavsiyesi
hocam 10 bin tl olmuş siz laptopu ne amaçlı kullanacaksınız ona göre bir geçiş süreci belirleyip tablet-tv niz varsa android dönüştürücü kullanabilirsiniz
-
@sradaninsan sadece tahmin benimki nasipten ötesi yok
-
yanımda muhasebe soruları karşımda forum,çaydan da alınca bir yudum deme keyfime sakin olun arkadaşlar sonuçlar dünyanın sonu değil kpss var daha kopmamak lazım çalışma temposundan
-
@ekonomistt1 sohbet kutuna bakar mısın
akliselim tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
ana akım medyada haber geçmiyor siber saldırı olabilir
-
@Alpha cevap horseshoe olacakmış
-
@balans-etkisi bence de mahkeme olmalı o sorunun cevabı nüfus olması için gülünç küçük düşürücü bir isim olmalı keyfi isim değişikliği hala mahkeme diye biliyorum
-
Adalet Bakanlığı Memur Alımı İlanı 2019
http://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2019/06/20190628-4-1-2.pdf
Hayırlı olsun.
Zabıt Katibi Nedir , Nasıl Olunur, Ne İş Yapar
https://www.tercihiniyap.net/meslek/zabit-katibi-nedir-nasil-olunur-ne-is-yapar-h6531.html
Zabıt Katipliği 2018 Mülakat Soruları
https://www.tercihiniyap.net/kamudan-haber/zabit-katibi-mulakat-sorulari-2018-h5502.html
Maaşlar
https://www.tercihiniyap.net/maas/adalet-bakanligi-memur-maaslari-2019-h6532.html
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
bu yoklukta 50 - 55 leri görür daha da aşağı iner inşallah
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@veliat34 daha önce başvuru ekranına girip yarıda falan mı bıraktınız üst kısımda kırmızı bir uyarı yazısı çıkıyor mu
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@mab93 edevlette arama kısmına sgk dış yazarsan çıkıyor