Laptop Önerisi ve Laptop Fiyat Tavsiyesi
-
Arkadaşlar uzun zamandır laptop almak istiyorum ancak maddi bazı durumlardan dolayı bir türlü kısmet olmadı. Hep eskilerle idare ettik. Şimdilerde ise durum çok daha acilleşti, bir ara ne var ne yok bir laptop almak istiyorum. Teknolojik ürünlerde parçaların hız, kalite ve güvenirliği konularına çok hakim değilim. Sizlerin laptop konusunda benden çok daha iyi olduğunuza eminim. Bana hangi laptop markalarını önerirsiniz? Hız ve ısınma problemi konusunda nelere dikkat etmeliyim? Ne kadarlık bir laptop benim işimi görür? Hangi marka laptop almamı tavsiye edersiniz? Laptop önerisi olanları bekliyorum. Fiyatlarla ilgili de konuşursak sevinirim. Çok fazla oyun oynamıyorum diye de belirteyim.
-
Kullandığı laptop tan memnun olanlar, bu laptopların markalarını ve güncel fiyatlarını da açıklarsa çok memnun olurum.
-
Hp alma cok ısınıyor paran varsa toshiba al
-
@aslan-reyiz ne kadar paradan bahsediyoruz hocam?
-
8 yıldır dell kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.
-
@antimülakat Ben monster kullanıyorum, oyun için almıştım 2015'te çok memnunum. Hemen her bütçeye göre modelleri vardı fakat malum kur ben aldığımdan bu yana 2 katını aştı şimdi biraz pahalı geliyor. Başlangıç fiyatları 5bin civarı. www.monsternotebook. com.tr Türk işi MSI gibi. Ama 2. tercihim ASUS olurdu f/p bakımından.
-
Arkadaşlar hepsini değerlendirmek istiyorum ama öneri arttıkça da sadece elenmesi gerekenler eleniyor ancak sayı artıyor. Bir arkadaşım 5-7 bin TL arasını gözden çıkarmamı söylemişti. Konuyu daraltmak için bende alacağım laptop ın en fazla bu civarda olması gerektiğini belirteyim.
-
@antimülakat Hocam kafi yani 5-7 arasına gayet iyi bulacaksınız bu konuda içiniz rahat olsun. Az önce daha vatanbilgisayara gittim. Yani kapının ağzına 11binlik pc yi koymuşlar direkt. Eskiden çok afaki görülüyordu bu fiyatlar ama şimdi arkadaşınızın da dediği gibi 5 binden başlıyor. Artık ekran kartım nvidia olsun ekran genişliği 17.3'' olsun yok içinde ssd olsun en azından 128-256'lık dedikçe fiyatlar genişliyor. Bu arada bu yazdıklarım da tavsiyelerim. Ekran çözünürlüğünde hala var mı bilmiyorum ama en fazla 720p yi destekleyen çözünürlüklü ekranlar vardı. En azından bir filmi 1080p'de izleyebilin derim. ( 1920x1080)
-
@Antimülakat 5-7 arasında rahat bulabilirsin hocam inter core i5-7 işlemci olursa rahat edersin
-
Tamamdır biraz araştırma yapayım. Fikir veren dostlara teşekkür ederiz. Yine bir gelişme indirim şu bu olursa yazalım. Bu başlık uzun zamandır neden açılmamış anlamadım?
-
@aslan-reyiz hocam yakın zamanda HP aldım, çok minik ısınma problemi kalmış ama eski problemi çözmüşler benim anladığım kadarıyla, eski seriler inanılmaz ısınıyormuş.
-
Başlık açılınca 2-3 yıl önce 3.200 tl ye aldığım asus n752vk laptopumun fiyatlarına bakayım dedim.bakınca ufak çaplı bir servete sahip olduğumu farkettim zaruri değilse bu fiyatlarla bence teknolojik ürün alınmaz
-
@akliselim ne kadar olmuş hocam. İkiye katladı sanırım. Harbi 6-7 bin TL de düşününce bir servet aslında.
-
hocam 10 bin tl olmuş siz laptopu ne amaçlı kullanacaksınız ona göre bir geçiş süreci belirleyip tablet-tv niz varsa android dönüştürücü kullanabilirsiniz
-
@akliselim hocam doların eksi yönlü hareket etme olasılığını neredeyse kimse görmüyor o yüzden hani dolar düşsün de alalım dersek en az beş yıl teknolojik ürün sahibi olamayız, beş yıl sonra da bir şeyler değişir mi bilinmez ama en erken vadede beş yılı görüyorum.
-
Bu işin ikinci eli eskisine göre çok hareketlenir. Artık bir laptopun 8-9 seneden önce atılmayıp sürekli tamir sarmalına gireceği günler yakındır.
-
iPhone'lar 12000 tl. laptop fiyatları da ona paraleldir sanırım.
-
Bende 6 7 senedir asus laptop kullanıyorum.Şu aralar biraz yavaşladı onu da belirtmek isterim.Ama genel olarak iyi tavsiye ederim.
-
Dostlar monster laptop önerisi yapan kişiler var. Sanırım bu markayı alacağım ağırlığı falan nasıl? Kullanan var mı?
-
@ilerlemeyedevam bu iletiyi keşke daha önce görseydim bende de asus var bataryada çalışırken yavaşlıyor hatta donuyor ama elektiriğe bağlanınca aynı sorun yok. Sizde de nasıl oluyor?