Guya giren biri olarak nasip olupta mülakat olumlu sonuçlanırsa SGK ya başvuru yapmayacağım. Şuanki süreçte alımlar az kurumlarda boşluk oluşmaması gerekir.Keza SGK Guy ilgöç hemen hemen aynı şartlara sahip. Guy ve il göç olan arkadaşların aynı hassasiyetle hareket edeceklerini umuyorum.
Veliat34 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Merhabalar arkadaşlar öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun. Az alımlarla bu yüksek puanların olması gayet normal moralinizi bozmayın. 7 mülakattan elenmiş biri olarak hiçbir zaman kendimi bırakmadım. Özelde işe başladım 1 sene baya bir yoruldum ama iş öğrenmek için gece gündüz çalıştım Smmm stajımı başlattım ve yüksek lisans yaptım ve neticesinde şuna kurumsal bir firmada finansta iyi bir pozisyonda çalışıyorum. boşa geçen 2 buçuk yılıma üzülüyorum.Bunun söylememim amacı kesinlikle suçu kendinizde bulmayın suçlu olan bu saçma sapan sistemin başrolleri..
mücadelenize hayata pratik anlamda genişletin ve hiçbir zaman pes etmeyin.
Sağlıcakla kalın.. -
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@adnan-ötüken » Siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olurlarsa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa meydana gelen zaferler devamlı olamaz, az zamanda söner.MUSATAFA KEMAL ATATÜRK
-
RE: En fazla kaç mülakatta elendiniz?
2 guy
1 SGK
2 ziraat uzman yrd
1 Halkbank
1 gümrük normal memurluk..
Sonuç:0
Tabikide haksızlıkla benim önüme geçenlere aldıkları Maaşları kuruşuna kuruşuna haram olsun hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. -
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Hadi @piyon bu gece Mat et millet Zafer görsün
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Hadi arkadaşlar son viraja girdik bu ilanı getirelim.. ya olacak ya da olacak!! inanıyorum ki etkinlikte çoğunluğu sağlasak kesin getiririz. Örnek olarak geçen seneye bakın hiç bir çalışma yokken Etkinlikle ilan aniden geldi.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar benim KPSS puanım yüksek yalnız 4 5 aydır hiç bakmadım.hızlı bir şekilde bu sınava yönelik hangi kitabı tavsiye ediyorsunuz?benimle aynı durumda olan var mı ?
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@i̇ibf Hocam onun yerine alımın fazla olması için etkinlik yapılmalı. İlk bindeki kişi yerine on binincinin kazanması adil değil. Sonuçta geçen seneki başarı baz alınıp ilan geldi.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Yazılanları okudum da herkes liyakat liyakat diye diye konuşuyor. Haklısınız!! Peki bunun önüne geçmek için ne yaptık kaç defa birlik olduk. Sesimizi kaç defa duyurduk . Ben hiç görmedim ve hatırlamıyorım. Mülakat olayı olmasaydı eminim ki herkes memnun olacaktı. Bu konu hakkında konuşurken biraz samimi olun.
Durum bu şekildeyken ve süreç böyle devam ediyorsa bunu kabul ediyorsak 82 alan biriyle 85 alan birinin seviyeleri aynıdır.Bunu tartışmanın lüzumu yok.
Veliat34 tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhabalar arkadaşlar öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun. Az alımlarla bu yüksek puanların olması gayet normal moralinizi bozmayın. 7 mülakattan elenmiş biri olarak hiçbir zaman kendimi bırakmadım. Özelde işe başladım 1 sene baya bir yoruldum ama iş öğrenmek için gece gündüz çalıştım Smmm stajımı başlattım ve yüksek lisans yaptım ve neticesinde şuna kurumsal bir firmada finansta iyi bir pozisyonda çalışıyorum. boşa geçen 2 buçuk yılıma üzülüyorum.Bunun söylememim amacı kesinlikle suçu kendinizde bulmayın suçlu olan bu saçma sapan sistemin başrolleri..
mücadelenize hayata pratik anlamda genişletin ve hiçbir zaman pes etmeyin.
Sağlıcakla kalın.. -
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Merhaba arkadaşlar,
Ben duy sınavı için başvuru yaptım. Başvuru formunu bir yere göndermem gerekiyor muydu? -
@bybredd Bende aynı şeyi düşünüyorum. Teşekkürler..
-
Merhabalar arkadaşlar. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim 2019 da 85 puanım var muhtemelen sınava girmeyi hak kazanıyorum. Ben 2 yıla yakın ders çalışmıyorum. Özelde işe başladım SMMM stajyeriyim 1 sene sonra mali müşavir olacağım. Sizce başvuru yapmalımıyım. Bu konuda çok kararsızım ?
-
Az şehir olması daha iyi il seçimlerinden dolayı 80 alıpta sınava giremeyen 70 alıp giren olmayacak.
-
RE: 2019 KPSS NETLERİ
Gk gy 65
Hukuk 32.5
İktisat 30
Muhasebe 28
Maliye 20
Kaç puan gelir arkadaşlar tahmini ? -
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Hadi arkadaşlar son viraja girdik bu ilanı getirelim.. ya olacak ya da olacak!! inanıyorum ki etkinlikte çoğunluğu sağlasak kesin getiririz. Örnek olarak geçen seneye bakın hiç bir çalışma yokken Etkinlikle ilan aniden geldi.
-
RE: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
Gk gy=68
Hukuk=34 6
İktisat=31 8
Muhasebe 29 9
Maliye:( 23 15
Tahmini ne kadar gelir p47 ve p48?