2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
- 

Hadi inşallah daha fazla uzamadan açıklansın. ilan geleli 11 ay oldu tam 
- 

hakkınıza girmek istemiyorum uyuyun uykusuz kalmayın ben de bilmiyorum gece açıklanırmı ama bu saatte boşuna çalışmazlar diye de düşünüyorum 
- 

Hadi @piyon bu gece Mat et millet Zafer görsün  
- 

@veliat34 inşallah hocam  
- 

Hocam şöyle bir foruma bakıyım dedim aman bu saatte ne olabilir diyerek. Üstadlar binada deyince gözlerim fal taşı gibi açıldı. 
 Eyvallah @piyon 
- 

@piyon hocam yanlış anlama ama arkadaşının sallama ihtimali var mı?  
- 

@beveridge-eğrisi yok hocam niye sallasın 
- 

Binada olanların üstad olduklarından, daha açık olmak gerekirse listelerin hazırlığı ile uğraştıklarından eminiz değil mi hocam? @piyon 
- 

@mtkmn bu saatte sahur muhabbeti için toplanmamıştirlar herhalde  
- 

@musgraveyen, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları @mtkmn bu saatte sahur muhabbeti için toplanmamıştirlar herhalde  Eşi ile arası bozulan olur, canı sıkılan olur, bugün dükkanı erken açalım (:p) diyen olur. Olur da olur hocam :)) 
- 

@piyon hocam Tuğrul bey bu gece açıklanma ihtimali sıfır dedi sence bi supriz olur mu kiii  
- 

Hani illaki mülakat sonuçları için konuşacaklar diye bir şey de yok yani 
- 

Babalar gece gece yapmayın:) 
- 

@gresham-t sgk yada guy gelirse basvuracakmisin ustad 
- 

Bu seferde ben totem yapcam sabaha kadar bakmıycam uyuycam  (Siteden çıkmadı) (Siteden çıkmadı)
- 

Acaba geçen sene 03.51 de sonuçlar açıklanırken de böyle gece ışıklar yanıyor muydu  Bilgisi olan var mı Bilgisi olan var mı
- 

@r321 eskiden mülakatların bittiği günün sabahına açıklanırdı. geç açıklanmasına bir şey demiyorum ama bu kadar çalışma yapılıyor söylentisi bir tuhaf geliyor doğrusu 
- 

Vay arkadaş bize yine 02.00-04.00 nöbeti gözüktü. En son bu nobeti askerde suriye sınırında tutmuştum.  
 Yaktın viran eyledin @piyon
- 

Piyon kardes bir daha arasana uyuyalım mi bekleyelim mi diye sana zahmet 
- 

@aroma cok teşekkürler hocam