Özelde 2 ay çalışında 3300TL yi ve çalışma şartlarını o zaman kötüleyin. İstanbul v.s bir şehir için bile 3300 TL gayet uygun ve yaşanabilir en azından haftasonunuz var ve stresiniz yok.
ekonomistt1
@ekonomistt1
ekonomistt1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
80 üstü alan arkadaşlar hakkaten Ankara ve İzmir dışında neden rahatsızlık yaşıyorlar anlamadım.Şu guy tarihinde ne zaman bu şekilde kapanmış ki. Benim 80 puanım olsa rahat tercihimi yapar ders çalışırdım.
-
Günaydınn bugün hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız inşallah
-
Günaydınn. Umarım bugün hepimiz mutlu bir haber alırız
-
@ucanizmirli bak hocam biz yanlış yapabiliriz sorun bu değil ama insanları bunu nasıl bilmezsiniz ya gibi ya da hala bunu mu tartışıyorsunuz gibi suçlarsanız orda bir durun derim. Cevap biri seçilecek ama insanları böyle aşağılayarak kimsenin konuşmasına izin vermem. O an başka düşünmüş olabiliriz belki olabilir diyoruz sen kendince doğru kabul et gümrüğü ben zaten yanlış kabul etmişim sübv. Ama çıkıpta insanları bilgisizlikle aşağılayamaz kimse.
-
@aycan nereyi yazdın? Kararlılığınızın alabilirim:)
-
Aradım bilgi almak için en geç perşembeye kadar açıklayacağız dediler ben de bunu biliyoruz bugün açıklanma ihtimali var mı dedim yetiştirmeye çalışıyoruz bu tarz telefonlar aldığımız için çalışamıyoruz dedi. Ben de sınav giriş yerleriyle beraber mi açıklayacaksınız dedim evet dediler. Bilginiz olsun. Aramayalım bari de kendileri çalışsınlar.
-
Şimdi şu sınavla alakalı birçok mülakattan elenmiş biri olarak bişi söylemek istiyorum. Evet ben de sizin gibi heyecanlıyım hatta benim için son şans gibi. Ama inanın en zoru mülakattan elenmek.Sınavda elendiğiniz zaman bilgi eksiklikten dikkatsizlikten vs elendiğiniz için mantıklı bir açıklama yapıyorsunuz kendinize ama mülakattan elenince neye göre elediklerini bilmediğiniz için bir süre psikolojiniz bozuluyor. Girenleri görüyorsunuz bir de kendinize bakıyorsunuz neyi beğenmediler de almadılar diyorsunuz; saçım sarı ondan mı, takım elbisem siyahtı ondan mı,çok suratsızmıydım acaba vs diye kendinizi yiyorsunuz. O yüzden bu sınavda birilerimiz üzülecek birilerimiz sevinecek en hayırlı olacak şekilde sonuçlar gelir inşallah.
-
@James-Buchanan biz bu sınav bizim için son olur ve Allah hayırlı kılar ve yerleşiriz diye dua edelim
ekonomistt1 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum, şuan önceki alımdan yedek olan arkadaşlar atanmaya devam ediyor mu? yoksa herhangi bir atanma yok mu?
Bilgisi olan var mı? -
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar merhaba, internetim çok olmadığı için kanunları indiremiyorum. sizden ricam indirdiğiniz kanunları buradan paylaşabilir misiniz?
-
@Priss maalesef hocam kullanmıyorum
-
@Priss Mail adresinizi verin atayım hocam
-
Burda soru tartışsak ya da tartışmasak bile en önemlisi hakkaten saygı. Siz birbirinize çürük sen bilmem hangi üniversiteden mezun diye birbirinize etiket yapıştırırken birinin kalbini kırıyorsunuz arkadaşlar. Emin olun çok iyi bir üni den mezunum hatta hiç dersaneye gitmeden 2-3 hafta ders çalışıp iyi puanlar aldım. Hep çalışmak zorundaydım çünkü. Burda kimin ne şekilde hazırlandığını nasıl umut beslediğini bilemezsiniz önce saygı sevgi çünkü hakkaten isterseniz en iyi puanı siz alın ama birinin kalbini kırdıktan sonra boş.
-
@ucanizmirli bak şu yazdığın bile nasıl anlayışlı biri olduğunu gösteriyor. Hakkaten tebrik ederim seni.
-
@ucanizmirli kimse üstelemiyor ki ben okuyorum en çok gümrüğü işaretleyeler ha ha okuyun gidin bakın göreceksiniz diyor. Ya sen eminsen tamam adam belki umutlu olmak istiyor zaten insanlar gergin bir de insanlara sen bunu yanlış yaptın diye diretmek nasıl doğru bişi Allah aşkına.
-
@ucanizmirli bak hocam biz yanlış yapabiliriz sorun bu değil ama insanları bunu nasıl bilmezsiniz ya gibi ya da hala bunu mu tartışıyorsunuz gibi suçlarsanız orda bir durun derim. Cevap biri seçilecek ama insanları böyle aşağılayarak kimsenin konuşmasına izin vermem. O an başka düşünmüş olabiliriz belki olabilir diyoruz sen kendince doğru kabul et gümrüğü ben zaten yanlış kabul etmişim sübv. Ama çıkıpta insanları bilgisizlikle aşağılayamaz kimse.
-
Şu ihracat sübvansiyonlarına laf eden arkadaşlara bir iki sözüm var ENGELLERİ demese orda biz de gümrük olduğunu biliyoruz. İhracat sübvansiyonu nasıl ENGEL olur acaba hakkaten merak ediyorum. Siz çok biliyorsunuz biz az aferin.
-
@piqou gümrük olduğunu biz de biliyoruz ama sübvansiyon da engelleyici bişi değil bi yanlışlık var hayır olsun