Arkadaslar platformu bozmasak keşke. Eger istanbul basligiysa bura herkes bir sekilde secti ve mülakata hak kazandi. Şimdi istanbul pismanliktir muhabbetine girersen bi cok insanı kirarsin herkesin burda bir hayali var. Eminim ki 2 3 gun oncesinde keske istanbul sinavini kazansak diye yalvar yakar dua ediyorduk. Sizde artik uzatmayin daha yararlı seyler konuşalım
piqou tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İSTANBUL GUY
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@siyahbeyaz dostum direk sgk baskani dedi haziranda sizi de magdur etmemek icin kpss den sonra alima cikicaz tabiki olacak alim dedi. Mağduriyetimizi anlattim iyi niyetle yaklasti.8 .promosyon sonuclari aciklandiginda başkan aciklama yapacaktır . tabiki olmama ihtimali yine olur guy da gorduk araliktan beri gelmedi. Ama su anda plan bu
-
Ben istanbul yazdim ama yine elimde telefon burdayim @sınavstilisti
-
Ya benim anlamadığım Ankara ucuz bir yer mi orda kiralar 300 500 fln mi ne kadar abarttiniz ben orta halli bir Anadolu sehrinde yaşıyorum verilen kira 750
-
RE: Sosyoloji
Sosyoloji mezunlari lisans egitimini gorurken veya bitirdikten sonra alacağı bir eğitimle evlilik danismani olabilir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına atanabilir. Veya bu unvanla büro acabilir. İyi bir unide çeşitli dallarda yuksek lisans yaparak kariyerini genisletebilir tum is kendinde bitiyor bu meslegin gerektirdiği ozveride bulunursa donanimli bir aile /evlilik danismani olabilir @vmy
-
Yeni sgk denetmenligi ilani haziranda gelecek . bu durumda su anki sonuçlar in aciklanmasi ne zaman olur ki
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@iibfci22 bende 0.01 le kacirdim denetmenligi bu yuzden merakla bekliyordum sgk baskanina ulaşma imkanim oldu ve öğrendim sizin de bildiğiniz gibi cok aktif ve ilgili biri . mevcut olan sgk denetmenligi sonuçları acikladigi zaman büyük ihtimalle twitterdan duyuru yapacaktir yeni alima dair. Ama sosyal medya da etkin olan bir isim bu yuzden riske atmamak icin yoğun şekilde sesimizi duyurmamiz gerek
-
RE: BURSA GUY
Bende kararimi verdim gibiyim. Antalya bursa arasi gidiyorum ama 83 bucukla sanırım bursa yazicam
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
Ama hic bir şekilde fonk makina olmasin denilmemis bir uyari yok ne hakla yarin almamazlik edecekler benim yanimda baska yok mecbur getircem bunu
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
Tahmini ne zaman aciklanir bilgisi olan var mi
piqou tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@gresham-t Ne olacak şimdi gitti sınav
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
İstanbul’dan olan 5 saatlik yolu trafik olduğu için 11 saatte geliyoruz ve sınava giremedik ! Hakkımız olan sınava !
-
RE: Açıköğretim 2017-2018 kayıt dönemi
Örgün işletme mezunuyum aöf adalete kaydoldum. Türkçe tarih ing muaf oldum ama işletme de aldığım diğer derslerden muaf olamaz miyim ticaret hukuku vs
-
RE: Sosyoloji
Sosyoloji mezunlari lisans egitimini gorurken veya bitirdikten sonra alacağı bir eğitimle evlilik danismani olabilir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına atanabilir. Veya bu unvanla büro acabilir. İyi bir unide çeşitli dallarda yuksek lisans yaparak kariyerini genisletebilir tum is kendinde bitiyor bu meslegin gerektirdiği ozveride bulunursa donanimli bir aile /evlilik danismani olabilir @vmy
-
RE: çok kararsızım lütfen yardım edin :(
Erken bitmez ama yeniden hazirlanabilirsin. Zaten kpss den dolayi ygs ye asina oluruz lys de de mat 1 kismi 20 tane var. Matematik ve edebiyat calisirsan neden olmasin. Ben bu sene denedim tercih yapmadim seneye bir daha denicem @vasıflıişsiz
-
RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
@piqou yani su an istanbul için sorusturmam bitmedi bu yuzden yeni alima basvururum ama sorusturmam bitip de imzami atinca yeni alim icin mülakat a giremez miyim
-
@rlg peki buraya başvurdum diyelim daha sonra guvenlik Sorusturmam bitti imzami attim . yeni alimi kazanip yerlesebilir miyim
-
Ben halihazirda ptt ye atandim istanbula ama guvenlik sorusturmasi devam ediyor . şimdi yeni çıkılacak ilana basvurabilir miyim memleketim icin? @Antimülakat @paretowilfredo
-
Hayirli olsun arkadaslar öncelikle bende ins eylul de mülakatta olucam. Daha yeni calismaya basladim sizde durumlar nasil? Ne kadar firemiz olur acaba istanbul grubu olarak şansımız nedir ne olur