Arkadaşlar 15 ocak’ta rekabet kurumu yeni uzmanlar başlıycak rekabetteki arkadaşım insan kaynaklarına sormuş hayırlı olsun.
sasasa06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
RE: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
Arkadaşlar askerlik hizmeti başlama ve terhis tarihi yazıyor sadece tecil durumunu oraya yazmalımıyız yoksa askerlik hizmeti yapamadığımız için hiç birşey yazmıyacakmıyız?
-
RE: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
Bende bugun martta atamalar gerçekleştirilecek şuan güvenlik soruşturmaları mit’te diye görüştüm ,içerde bir uzman abimizden.
-
RE: STAJYER HAZİNE KONTROLÖRLÜĞÜ GİRİŞ SINAVI İLANI
Ben arandım ev ziyareti için
sasasa06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
Stajyer kontrolör maaşları ile merke uzman yardımcısı maaşları aynı mı arkadaşlar 4.500 civarı mı yoksa stajyer kontrolörler 3.700 küsürat ile mi başlıyor mesleğe?
-
Arkadaşlar mülakata girenlere geçmiş olsun diyorum, süreç nasıldı tecrübenizi paylaşabilir misiniz?
-
RE: RTÜK Uzmanlığımı, Hazine kontrolörlüğümü
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
-
RTÜK Uzmanlığımı, Hazine kontrolörlüğümü
Arkadaşlar merhaba,
İki mesleği karşılaştıracak olsanız ve tercih şansınız olsa;Mesai yoğunluğu,özlük hakları,fiziksel şartları,meslekte kariyer ilerlemesi, kurum şartları ve fırsatları gibi kıyaslar ile hangisini tercih edersiniz ve nedenlerini söylerseniz bana çok yardımcı olursunuz, iktisat mezunuyum .Bir meslek denetim diğeri uzmanlık farkındayım fakat hazine kontrolörlüğü denetimi genellikle ankara içinde ve turne süresi az olduğu için merkez uzmanlık ile kıyaslıyorum.Cevaplarınız için teşekkürler.
-
Ben arandım ev ziyareti için
-
Bende bugun martta atamalar gerçekleştirilecek şuan güvenlik soruşturmaları mit’te diye görüştüm ,içerde bir uzman abimizden.
-
Kurumu arıyorum 2 haftadır insan kaynakları telefonu açmıyor malesef içerden birileriyle irtibata geçen haber alan var mı? 4 ay oldu mülakat sonuçları açıklanması fakat ses soluk yok, rekabet kurumu hem yazılı sınavı hem mülakatı hem de işe başlatmayı yaptı aynı süre içinde ,fakat rtük telefon bile açmıyor.
-
RE: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
Arkadaşlar askerlik hizmeti başlama ve terhis tarihi yazıyor sadece tecil durumunu oraya yazmalımıyız yoksa askerlik hizmeti yapamadığımız için hiç birşey yazmıyacakmıyız?
-
@sasasa06, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
İklim koşullarına ve seyahata elverişli yazılı beyanını kendimiz mi yazıp beriyoruz?
Yoksa hastaneden heyet raporu olarak mı alacağız ?
@sasasa06, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
İklim koşullarına ve seyahata elverişli yazılı beyanını kendimiz mi yazıp beriyoruz?
-