@meltem_90 yöneticiyi sormustu yetki dogru
ahmblg tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
bende biliyorumda akıllı telefonların kurbanıyız yazım kurallarını biliyoruz tlf orda yazarken kendiliginden oldu taķılma bu kadar.
ahmblg tarafından gönderilen son iletiler
-
bende biliyorumda akıllı telefonların kurbanıyız yazım kurallarını biliyoruz tlf orda yazarken kendiliginden oldu taķılma bu kadar.
-
Herkezin calısma kapasitesi farklıdır kimi ilk defa okumada anlar kimi ikincide kimin ne kadar calıstigi önemli degil bende ibf mezunuyum. Ibfliler alan.konusunda daha avantajli aşina olunan sorular vardi. Ama calismadan 70te 60 yapılmasi zor 70 45 50 yapalilar bilir calismadan ibf mezunu biri
-
@cnsde valla kardesim oyle sacma bir sorudu ki sube de ticari isletmenin bir kolu. Hangisini yapacagimi bilemedim cunku hepsi dogru geldi bana. Tek bir yoldan gittim kizilay yardim icin kurulan bir dernek derneklerde ticaret yapamaz diye bildigimden onu isaretledim. Aslinda sorulari yayinlasalar herkez icin net birsey ortaya cikmis olacak.
-
@semihylc ben oyle hatirlamiyorum. Dedigin gibiyse yanlistir. Zaten 2 soru vardi sıklarda kizilay olan
-
Sube ticari isletmenin bir kolu Dernekler ticari olarak kurulamaz ama ticaret yapmasi icin sirket kuranilir kizilayim sirketi var ama soruda kizilay yem sanayi ticari isletme diye sormadi kizilay dernegi dedi bu yuzden cvb kizilay dernegi olacakti.
-
@meltem_90 yöneticiyi sormustu yetki dogru
-
Iktisatta hangisi olanaz diye bir soru var hatirladigim kadariyla siklarda egri kesisir. Artar azalir gibi ama.hangisi olamaz diyordu
-
Dernek ve vakiflar kar amacı güdemez. Ama kizilay dernek degil sirket ise bilemem
-
Aynen anadolu sınavi yapmis olsa kesin inklap olurdu sorular ama bende aķılda kalanlarla uaptım cok sacma sorular aristonun sehir yapilanmasi icin hangi dusunceyi on gormus ne alaka
bana en mantikli liman geldi