@maliyeci07 ticaret ünvanı kızılaylı sık olduğuna emin misiniz ?? Anonim sirketli bir şık vardı ve önündede yalnizca isim yaziyordu. Anonim sirketlerde sirketin faliyet konusunun bulunmasi gerekiyor bu nedenle de onun dogru sık olduğunu düsünüyorum.
brrn16 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
brrn16 tarafından gönderilen son iletiler
-
@lewis ill defa benim gibi düsünen biri gördüm sonunda
-
@fatoss21 her iki soru da vardı diye hatirliyorum hangisi ticari isletme degildir sorusu da vardı orada da yalnizca yaz aylarinda bisi isleten vardı. O degildir dedim cünku ticari isletme olmasi icin devamlilik süreklilik esastır.( siklardan birinde subede vardı cok kararsiz kaldim)
-
@maliyeci07 hakim tarafindan ergin kilinmada ise kücügün rızası diye bir şık vardı. Aslinda o küçüğün istegi ailenin de rızası olması gerekiyordu.boyle baktiginda o sık yanlis olmasi lazimdi.ben cok mu ince düsünmüsüm acaba bi kac tane daha böyle var ayrıntı gördüğüm
-
@maliyeci07 ticaret ünvanı kızılaylı sık olduğuna emin misiniz ?? Anonim sirketli bir şık vardı ve önündede yalnizca isim yaziyordu. Anonim sirketlerde sirketin faliyet konusunun bulunmasi gerekiyor bu nedenle de onun dogru sık olduğunu düsünüyorum.