Arkadaşlar aldığım duyum kardeşimden guy eğitiminde su an üstadları söylemiş 1250 kişilik guy gelecek hazirana ve mayısın ikinci haftası vmy ilana çıkacak onlarada talimat gelmis hazırlıklara başlamaları için.. sevgili arkadaşlar bende bir çoğunuz gibi 4 yıldır bu sürecin içindeyim sizi çok iyi anlıyorum o yüzden olur da bir aksilik çıkar da ilân elmezse ne olur beddua etmeyin inşallah olur da ilan gelirse de kardeşim e dua bekliyorum çünkü kendisi su an akciger kanseriyle savaşıyor aynı zamanda ... duyum aldıkça paylasacagim. Selametle kalın
fatoss21 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Bir duyum daha aldim. Ilan yakında geliyor . Çünkü illerden talep toplanoyormus ilan için.
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Allahim bugun de olmadi dedik ama sen bu sefer de olmadi dedirtme yarabbim . AMINN
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@ceks74 hocam bir bankaci olarak o soruyu kesinlikle tartışmaya açık bulmuyorum soru gayet açık ve anlaşılır di ki banka için alış satış penceresinden bakilacakti müşteri açısından değil.
-
@duymhuyguy inşallah ilan gelir de yüzümüz güler. Iban a da gerek yok bana bu duyumları söyleyen kardeşim için dua bekliyorum önceden de söylemiştim kanser tedavisi görüyor ona bol bol dua edin yeter bana
-
@barbarian inşallah kazanmışız dir.
-
@cka hocam en azından istifa edeceğiniz bir işimiz var
-
@antimülakat hocam bu etkinliğe aile fertlerimizi de dahil edersek sesimiz daha çok duyulacaktir her bir aileden en az 3 kişinin yazdığını varsayarsak durum istedigimizden daha çok ses verecektir . Emegimizin karşılığını istiyorsak ses vermek gerekiyor sesi gerekli olan yerlere toplu olarak duyurmak gerekiyor
-
Doğru çıkınca da ödüllendiriyor muyuz? Adam bilgi almış söylemiş aciklanma işlemini kendisi yaptigini mi düşünüyorsunuz. Belki o da kandırılmış yanlış bilgilendirilmis olabilir . Sözler böyle yaptıkça kimse duyumunu paylaşmak istemiyor. Herkes kesin bilgiye ulaşmak ister tabiki ama unutmayın ki çoğu zaman bizi motive eden şeydir duyum.
-
RE: App Store ve Google Play Store'da Tercihini Yap Uygulaması
@murti1930 hocam ben de geçen gün google player dan baktım acaba var mı diye olsa gerçekten çok iyi olurdu
fatoss21 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@keynesinvarisi bakalım ösym ne diyecek hocam
-
@keynesinvarisi 4 sağındaki 2 sayısı ile tam bölünüyor hocam sağındaki sayıya tam böllünmeyen ve ardışık olöacak şekilde yanyana yazıldığında soldaki 2 sayının çarpımı idi soru yanlış hatırlıyor olabilirim
-
@keynesinvarisi 43251 4*3=12 cevap 12 yaptım ben
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Kazanan arkadaşlar hangi kaynaklara çalıştınız bu konuda yardımcı olur musunuz?
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@regresyon hocam vadesi gelmemiş senetli alacakların faktorring sirketleri aracılığı ile nakde dönüştürülme işlemi olarak biliyorum ve burda hareketle senetli alacaklar için gidilir derdim
-
Dguy mulakatina girip de aynı zaman da diyarbakir icin guy mulakatina girecek olan var mi
-
@monetary-theory hocam sanırım doğal (teknolojik ) monopol ve hukuki monopoller i söylüyor
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@kazmaaa hocam son aldığım duyumda müdürlük mulakatlarindan sonra bizim mulakatlarin olacağı net birşey kendileri de bilmiyor tarih konusunda bende kesin birşey duymadikca buraya birseyler yazmak istemiyirum