Bugün chp milletvekili Ensar Aytekin'le yüzyüze görüşme ihtimalim var bakana mecliste sormasını istiycem. Ve bununla ilgili twit atmasını istiycem
Kazmaaa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Etkinlik yapıp gece gündüz bastıracaz yoksa bunlar bizi cok süründürür
-
@guymagdurubiri bundan ala belamı olur. Bizim nasıl bu süreçte Allah belamızı verdiyse onların da versin
-
Ya varya bize zulüm ediyorlar. Yazık degil mi bu insanlara ama nolacak damadın bir eli yagda bir eli balda bizim gibi gariban kimin umurunda süper Bi sosyal devlet mülakat tarihi sonuçlanmıyor Bi türlü ne zor işmiş Baska sansımızı deneyelim diyoruz. 250 TL sınav ücreti cıkıyor. Allah bildiği gibi yapsın bizim hebimizin hakkı göz göre göre yeniliyor.
-
Akıllarını alalım iyice bastıralım
-
@mahlaki senden Allah razı olsun baskan
-
Valla ülkenin maliye bakanlığı çökmüş resmen personel alamaz hale gelmiş bakanlık.
-
Arkadaslar ben vekille konuştum. Ben ankaraya gittiğimde beni gene ara dedi. Bakana soramıyoruz dedi. Ama dedi ben gereken yerleri arar sorarım dedi bi tvit atsanız biraz gündem olsak iyi plur dedim kimse bizi adam yerine koymuyor dedim 2500 rezil olduk dedim. Ayrıca adamlar cok lakayıt dedim milletle dalga geciyolar dedim ben dedi ilgilenecem her zaman da beni arayabilirsin dedi inşaallah yardımcı olur
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo zengin memura isyan ediyordu o arkadas kendisi sanki cok iyi
-
Ya dguy guy mülakatı için girdik biz bu ilan işine yani konuyu dagıtmaya gerek yok
Kazmaaa tarafından gönderilen son iletiler
-
@iktisadihatun tesadüftür bence hocam
-
@paretowilfredo bize de allah yardım etsin hocam
-
@872 camımız sagolsun hocam napalım
-
@milwaukeebucks laf olsun torba dolsun işine gerek yok hocsm.
-
@milwaukeebucks ya bu konu gibde niye olsun bunun yani sınavla ilgili bi kurumu yok mu
-
Bizimle dalga gecene agır küfür ediyoruz dalga amaçlı yazan bunu bilsin he duyumdur. Gercekten duyumsa sorun yok herkes duyduğu nu söylemekte özgür bunun dışında dalga amaçlı yazan varsa bütün küfürleri beddua ları üzerine alıyo