Birazcık kafalar dagılsın ben de sizlere hayatımdaki gerçek kesitten bahsetmek istiyorum arkadaslar ılan gelmeden umıdı kestım muhasebecıde işe başladım 1 ay sonra tak dıye 3 ılan geldi çıktım işten.Sınavlar bitti baktım acıklanmıcak baska bir muasebecıde işe başladım haftasına sonuçlar acıklandı ben yıne cıktım işten hazırlanmak için en son ya mulakat tarıhlerı cok gece kaldı artık calısıyım barı dedım 2 ıs görusmesı yaptım ve hemen ardından mulakat tarıhlerı acıklandı super bir haberım var ben yıne iş buldum ve Galıba bu cok yakında acıklanacak demek
iktisadihatun
@iktisadihatun
iktisadihatun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar yarın iş başı yapıyorum hadi hayırlısı dün soranlar olmuştu ne zaman elimi bi işe atsam genelde yakın tarıhte bir sonuc acıklanıyor mübarek bu arada duyumcu falan asla degılım benım tek istegım bu zor dönemde yüzlerinizde ufakta olsa tebessüm oluşturmak ilk yazımı da o nedenle yazdım zaten Allah hepımızın yardımcısı olsun
-
16 mayıs gelir uzmanlığını görünce bizimki açıklandı sanıp ufak caplı kalp krızı gecırcek gibi olan bi tek ben miyım arkadaşlar
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Hiç şiir okumamış gibi kötüsünüz,
Bir köpeğin başını hiç okşamamış,
Hiç bayram şekeri dağıtmamış,
Çocukla çocuk olmamış gibi kötüsünüz!Sevince kötüsünüz,
Korkunca kötüsünüz,
Korkunçca ve korkakça kötüsünüzBu topraklardan hiç Turgut Uyar geçmemiş gibi kötüsünüz!
En çokta bunun için tarih sizi affetmeyecek!
Cem Uslu -
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar 2016 yılından beri bu sürecin ıçındeyım bu kacıncı mulakatım sayamadım en bızde sızler gıbı 2017 yılında guy dguy ılanı ıcın cok bekledık listenın acıklanması ıcın cok bekledık ve mülakat tarıhı için cok daha fazla bekledık ıkısınden de bir sonuc elde edemedım cok uzgunum anlatılmaz bu kadar emekten sonra sunu anladım galıba en cok uzuldugum mulakat sonuçlarımdı surec uzadıkca yıkıntısı daha agır oldu dılerım sızler yasamazsınız bunu sımdu sgk ılanında da aynı durumu goruyorum ılan suresı uzadı sızlere nacızane tavsıyem sımdıden panık yapmayın sabrınızı tuketmeyın daha asılacak cok yollar var Allah hepımızın yardımcısı olsun arkadaslar
-
Kpss A grubu gozumde kısılık olarak bıtmıstır arkadaslar 2018 de adam akıllı alım olmadı bu ınsanlar mulakat acıklansın dıye aylarca guy ve dguy a destek oldular ama malesef gorulen su kı herkes atanana kadar magdur sonra kımse kımseye acımıyor yılın son sınavı 1400 kısı bu kadar asla yuksek kapamamalıydı ve ben sunu da bılıyorum en az 200 kısı gitmeyecek yahu gıtmeyecek galiba burda en buyuk hata bızde kımsenın vıcdanına bırakmamalı bu ısı bırakınca boyle kusuratla gidiyor bu gözler guy olup baska ılın guyu ıcın bıle sınava basvuranı gordü o yuzden gecmıs olsun diyorum hepımıze bu da ders olsun bızlere
-
Bu sene ıl goc ve bddk aynı anda alım yaptı ıl gocte 86.600 bddk ıcın de 87 puanım vardı bddk garantı ıdı benım için ıl gocte gelır dıye dusundum o yuzden bddk ya basvurmadım tercıh yaptım cunku ıl goce gore hazırlandım gercekten cok ısteyen bırını engellememek adına sonuc ıl gocu kusuratla kaçırdım ama bddk olacaktı pısman mıyım hayır vıcdanım rahat hazırlanmamıstım zaten gıtmezdım bu saatten sonra ne desek ne yorum yapsak gereksız gerçekten ınsan neyse odur kımseyı degıstiremeyız arkadaslar o yüzden hıc ama hıc tartısmaya gerek yok kımsenın kalbını de kırmaya gerek yok sunun hakkı bunun hakkı degıl dıye kendımden yola cıkarak duyarlı arkadasların da sayısı az degıl emın olun arkadaslar
-
@zwasp hocam guy dan elendım ve puanım sınırda sayılır kımseye basvur yada basvurma demem demedım de bugune kadar ancak kazanan arkadaslara sadece sunu demek ıstıyorum daha ıs bası bıle yapmadınız atandınız sız de elenebılırdınız sınav sonuçları acıklandıgından berı aılemin yuzune bakamaz oldum benım sucum elbette degıl bırıleri kaybedecek ancak neler cektıgımı ben bılırım ellerınız vıcadnınıza koyun sadece eger hala basvurmak ıstıyorsanız basvurun sadece 11 ay bekledıkten sonra olmadıgını dusunun bır an sız de elenmıs bu sınavı beklıyor olabılırdınuz burda kımseye duygu somurusu yapma nıyetınde degılım ancak yasadıklarımın eksıgı var fazlası yok
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@can-mavi hocam mesele sadece pasıf kalma olayı degıl malesef atanmıs arkadaşlar da elını taşın altına atmıyor bu yıl 1400 kısıyı mulakata cagıran sgk dan sonra bende fılm koptu o lıstede merkezı kadroya atanmısta vardı tanıdıgım mufettıs te vardı bu ıssizlıkte Kımse kımseye acımadı ben o mufettıs arkadasa sormaya utanmadım sordum oda puanım var basvurdum kıme ne demekten utanmadı yani sadece fıılen degıl kısılık olarak bıttı iibf
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu sene bereketsız bı sene oldu kpss a grubu için gelen uc bes ılan da çok yuksek kapadı umarım bu ılan gelır ve ılan yuzu görmeyen ve mulakattan elenıp bekleyen pek cok arkadaşımıza umut olur
iktisadihatun tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@duyolurbukızz rica ederim hocam sayfa malum aktif bayağı gözden kaçması çok doğal bende merak etmıstım de sağolsun detaylıca acıklamış bir arkadaş
-
@duyolurbukızz Hocam geçen bir arkadaşta aynı soruyu sormuştu defterdar uzmanı olan biri yanıtlamıştı gümrük saymanlıklarımın işlem hacmi mal müdürlüğü ve muhasebe müdürlüğü ile kıyaslayınca farklıymış daha fazla muhasebe işlemi için ayrı bir iş görme usulü varmış mesaileri bir tık daha fazla olabılıyor demıstı onun dışında maaş aynı mesai ıcın de ekstra ücret ödenmiyormuş
-
@ayemsoso Hocam çok net ve sade şekilde özel bir yetenegım olduğunu düşünmüyorum yazdım sızde öyle yapabılırsınız
-
RE: Hukuk okumak
@ekeblad hocam ben de bu yıl denemeyi dusunuyorum gecen yıl hatta öylesine gırıp 8 senenın ardından ınanılmaz dusuk netlerle 310 puan aldım bu sene sadece matematık ıcın ayt kısmı acısından dershaneden de hafta sonu ders alma gıbı bır planım var gıdıp konuscam benım girdıgım doneme gore puanlar dusmus bayagı sıralamalar 30 binlere gerılemıs hukukta eger hayalınızse bence deneyın benım unv.sonra hukugu okuyan cok arkadasım var suan hala okuyorlar acıkcası daha once hazırlanmadıgım ıcın pısman oldum bence daha fazla beklememek lazım hayalleri
-
@paretowilfredo teşekkur ederim hocam
-
RE: 2019 İktisat Soru ve Cevapları
@00schumpeter00 hocam dışsallık sorusunda da bır sıkıntı yok mu 3 u demıs ama Pozıtıf dıssallıkta malıyet degıl fayda olusması lazım
-
@mbguy hocam ben en son elendıkten sonra guy dan vazgectım kapadım dukkanı
-
Ümidi kesti herkes haklı olarak galıba bu gidişle bir başlıktan daha hüzünle ayrılmış olucam