@aytenka ben de heyecanlandım. ilk mülakatım olacak. komisyon önünde adımı bile söyleyemeyeceğim diye çok korkuyorum. :)) hakkımızda hayırlısı olsun.
ayemsoso tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@platypus Tamamdır hocam teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığın için.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@iktisadihatun Özel olmasada bişeyler yazdım hocam teşekkür ediyorum ilginiz için :))
-
@locke kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Ben de başlığın koyulma amacını başlı başına mülakatta konuşulabilecek bir konu arayışı olduğunu düşünüyorum.
-
@poncik tamamdır hocam ilgin için ayrıca teşekkür ederim.
-
mülakattan çıkan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?
ayemsoso tarafından gönderilen son iletiler
-
mülakattan çıkan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?
-
Gümüşhane için sınava girecek varsa özelden iletişime geçebilir mi?
-
@poncik tamamdır hocam ilgin için ayrıca teşekkür ederim.
-
arkadaşlar biraz saçma bir soru olacak ama sormam gerekiyor benim için önemli bir konu. mülakat sırasında içeriye su sokabilecek miyiz? veya içeride masada su falan ikram edilecek mi bilgisi olan yazabilir mi? neden soruyorum, heyecanlandığım zamanlarda ağzım konuşamayacak derede kuruyor :)) içeride tek kelime edemeden elenmek istemiyorum. :))
-
Guy mülakat tecrübesi olan hocalarıma soruyorum;
sorular ağırlıklı olarak hangi dersten gelir? ben açıkçası mülakat tarihine kadar elimdeki Adem Kılıç mülakat kitabını ezberleyebileceğimi düşünmüyorum. mutlaka ders eleme durumu söz konusu olacaktır. son zamanlarda hangi derslerin elenmesi daha uygun olur sorusunu kafamda netleştirmek için soruyorum. -
@earth11 hocam hangi kaynaktan çalışıyorsun?
-
@aytenka ben de heyecanlandım. ilk mülakatım olacak. komisyon önünde adımı bile söyleyemeyeceğim diye çok korkuyorum. :)) hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@tugceozdmr şüphesiz iyi bir kanıtınızda var elinizde o halde tamamdır bu iş :))
-
@onuktekin evet hocam doğru söylüyorsunuz aslında ilginiz için teşekkür ediyorum.
-
@locke kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Ben de başlığın koyulma amacını başlı başına mülakatta konuşulabilecek bir konu arayışı olduğunu düşünüyorum.