Arkadaşlar can çelikte sınav test kaymakamlıgın son sınavı olabilir demis bu arkadaş geçmişte sınav tarihlerini genelde söylemistir
alasayvan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@e_canli senin buraya 27 dakika önce üye olup sırf birinden bir şeyler duyduğun için yorum yapman ne kadar güvenilir... Ben forumda yorum çok yapmam ama kim nedir kim ne değildir iyi takip ederiz. Önce kitabı al oku sonra eleştirini güzel bir şekilde yaparsın birilerinden duyarak ön yargıyla karalama işinden vazgeçin.Burdaki herkes bir makama aday olarak çıkıyor yola yakışmayacak tavırlardan uzak durun artık lütfen.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
"Beklemek ateşten daha şiddetlidir "Hz.Muhammed (s.a.v).
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar -
RE: Askerlik hatıraları
@antimülakat biz ilk atışlarimiza gittik böluk komutanı emir verdi silahlar birbirine cakılı bir sekilde duracaktı iki arkadaş silahları yıktı, bölük komutanı atışlar bitene kadar o iki arkadaşı süründürdü yat kalk yat kalk imanı gevremisti arkadaşların
-
Gece whatsapp gurubuna gelen bilgi
1.Net tarih yok seçim dolayısıyla
2.Eylül ekim bandında olacak
3.Sınav açık uçlu
Bu bilgiyi veren bakanlığın üst düzey yetkililerine sordurmuş -
@monser bana da mantıklı gelmedi kardeşim ahmet hoca da acıklaması sınavın olacağı yönündeydi
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar ben bu sınava girmedim ama girmeyenlerin de destek olması gerekiyor.İleride yapılacak sınavlarda bu ve bunun gibi benzeri durumlarla karşılaşmamız olası muhtemel, söz konusu ÖSYM olunca...
alasayvan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@e_canli senin buraya 27 dakika önce üye olup sırf birinden bir şeyler duyduğun için yorum yapman ne kadar güvenilir... Ben forumda yorum çok yapmam ama kim nedir kim ne değildir iyi takip ederiz. Önce kitabı al oku sonra eleştirini güzel bir şekilde yaparsın birilerinden duyarak ön yargıyla karalama işinden vazgeçin.Burdaki herkes bir makama aday olarak çıkıyor yola yakışmayacak tavırlardan uzak durun artık lütfen.
-
@antimülakat biz ilk atışlarimiza gittik böluk komutanı emir verdi silahlar birbirine cakılı bir sekilde duracaktı iki arkadaş silahları yıktı, bölük komutanı atışlar bitene kadar o iki arkadaşı süründürdü yat kalk yat kalk imanı gevremisti arkadaşların
-
Ortaköyde askerlik yapinca anı çok oluyor tabi.Gece kulübüne gidenlerin yol kenarından laf atmaları mı dersin garip garip teklifte bulunmaları mı dersin. Gecenin ilerleyen saatlerinde daha da ileriye gidenler de oluyor du tabi gece amm görevlisi olunca ister istemez bizde istanbulun gece hayatında yer aldık.
-
RE: Yeni Kabine!!!
https://mobile.twitter.com/messages/955767277319806976/media/1016396805582606345 arkadaşlar yeni kabine olarak paylaşılmış
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar ben bu sınava girmedim ama girmeyenlerin de destek olması gerekiyor.İleride yapılacak sınavlarda bu ve bunun gibi benzeri durumlarla karşılaşmamız olası muhtemel, söz konusu ÖSYM olunca...
-
@monser bana da mantıklı gelmedi kardeşim ahmet hoca da acıklaması sınavın olacağı yönündeydi
-
Arkadaşlar can çelikte sınav test kaymakamlıgın son sınavı olabilir demis bu arkadaş geçmişte sınav tarihlerini genelde söylemistir