@iibfli_keynes özel usulsüzlük dediği için ayrı ayrı ceza kesilir vuk a tekrar bak bence
LeonWalrasBey
@LeonWalrasBey
LeonWalrasBey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 KPSS Maliye Soruları
-
@iibfli_keynes hem vergi ziyaı hem genel usulsüzlük olursa ağır olan vergi ziyaı özel usulsüzlük olursa ayrı yarı ceza kesilir nurettin bilici vergi hukuku kitabında yazıyor hocam
-
RE: 2018 Kpss Muhasebe
@g-uzmanı trend analizde baz yıl olması lazım burda baz yıl yok iki yıl ve yüzde olduğu için karşılaştırmalı olacak diye düşünüyorum
-
RE: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
gönül ingilizceyi konuşmak ister de bünye el vermiyo maalesef:) bence de ingilizce belirlicek gibi alanda herkes iyi bi ortalama yakalar.İng de 70 80 yapan olursa büyük ihtimal mülakatta olur
LeonWalrasBey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@balans-etkisi yeni düzenlemeye göre kanun şart değil kararname ile de sınırlandırılanilir o yüzden yanlış
-
@kilici optik aynı olduğu sürece adam istediğini yapar sende yapsaydın hakla ne alakası var gidip sistemi eleştirmek işinize gelmiyo burda bir iki kişiye sallayınca elinize ne geçiyo
-
@g-uzmanı trend analizde baz yıl olması lazım burda baz yıl yok iki yıl ve yüzde olduğu için karşılaştırmalı olacak diye düşünüyorum
-
@iibfli_keynes hem vergi ziyaı hem genel usulsüzlük olursa ağır olan vergi ziyaı özel usulsüzlük olursa ayrı yarı ceza kesilir nurettin bilici vergi hukuku kitabında yazıyor hocam
-
@iibfli_keynes özel usulsüzlük dediği için ayrı ayrı ceza kesilir vuk a tekrar bak bence
-
kendi notumuza bakamıyo muyuz
-
gönül ingilizceyi konuşmak ister de bünye el vermiyo maalesef:) bence de ingilizce belirlicek gibi alanda herkes iyi bi ortalama yakalar.İng de 70 80 yapan olursa büyük ihtimal mülakatta olur
-
idarenin susması 60gün red sonra dava açma hakkı doğar,idari zamanaşımı süresi kefil teminat gösterilmesi mi ikrar mı öyle bişey vardı onu yaptım doğru mudur? bi de suçluların iadesi şıkları nasıldı hatırlayabilen var mı
-
kimse soru paylaşmıyor madem benden bi kaç katkı gelsin
toplu eylem-grev yasağı,yerleşme hürriyeti,rüşvet,memurluktan çekilme,artan maliyetli endüstri,mc yukarı kayar üretim azalır,tarım ürünü esneklik 0-1 arasında hasılat sorusu, iç talebi koruma sorusu canlanır belki buralar:)