Bugün teftiş kurulunu aradım bir kaç kere açan olmadı bir gün daha bitti bu ayda açıklanmayacak herhalde
berktanell
@berktanell
berktanell tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Hocam bu akşam herkese güzel haberler bilgiler verdiniz emeğinize sağlık
bizim grup içinde ya haber yapsanız yada bilgileri yeniden alsanız rica etsek tek tutunacak dal sizsiniz
@paretowilfredo -
@paretowilfredo hocam sesimize ses verin bize yardımcı olun
-
@paretowilfredo hocam teşekkürler bizi unutmayıp bu kadar işiniz arasında ilgilendiğiniz için
-
RE: TWITTER ETKİNLİĞİ
Arkadaşlar Twitter etkinliği için sayımız az ama memurlar haberi için ailemizdeki herkesin WhatsApplarından yüklenelim
-
Arkadaşlar Merhaba Cuma günü sınav hizmetleri birimini 0312 296 70 84 numaralı telefondan aradım sınav kağıtlarının yeni okunmaya başlandığı en az 1,5-2 ay süreceğini söyledi açan kişi.kaymakamlık sınavına 10000 üzerinde kişi giriyor 1 açıklanıyor %60 katılımın olduğu 240 kişinin kağıdı nasıl 3 ayda açıklanıyor anlamadım ve şuan kurumun sınav hizmetlerinde eğitim alan herhangi bir promosyon yada eğitimde yok.sosyal medyayı aktif kullanan sayın Bakanımıza bu durumu iletmeliyiz
-
@buhara inşallah Kardeşim Allahım kimsenin emeğini zayi etmesin
-
@nilayfb bizim sınıfta vardı bir tane anten oturum başı 3 -4 sayfa veren çok dikkatimi çekmişti
-
@erkan umarım ama bence sürekli arayıp sormazsak nasıl olsa soran Yok moduda olup martı bulabilir ama tabi bu sadece tahmin
-
@nilayfb arkadaşlar bu ay açıklanamayacakmış Şubat ayında da belki.
Bilgi almak isteyen 0312 296 70 84 nolu telefondan bilgi alsın
berktanell tarafından gönderilen son iletiler
-
@eryugr haklısınız teşekkürler ilginize umarım @sbf12345 arkadaşın anladığı gibi bu ay açılanır diye temenni edelim
-
@eryugr Hocam liste personelde değil derken Sayın Bakan Hanımda mı öyle mi anlayalım
-
@economistic anladım elbirliği ile gelen bilgiler dahilinde aradık ama malesef elimizden gelen bu kadar
-
@bo verdiğiniz numarayı aradım açtılar sınav hizmetlerinin ilgilendiğini söylediler numarasını verdiler (0312) 296 76 76 ama açan Yok bu telefonu
-
Teftiş kurulunu aradım fakat telefonu açan üstad her hangi bir gelişme olmadığını söyledi
-
@yamanoglan ben arkadaşım umutsuzluktan bakamadığı için onun yerine bakıyorum formdan ben bile öyle hissettiysem diğer arkadaşları düşünemiyorum teşekkürler önce işsiz arkadaşlar kazansın sonra hak eden kazansın haklarında hayırlısı olsun herkesin
-
@hickskaldor teşekkürler arkadasım bizim vicdanımız olup bize hak verdiğiniz için
-
@yamanoglan tamam iyi güzel bir kere sormuşsun eywallah olabilir heyecan merak bekleyiş anlıyorum @paretowilfredo üstada özelden mesaj atmışsın bir daha sormak burdaki başlığa umutsuzca bekleyen kişilere saygısızlık bu konuyla ilgili bir başlık var saygı bunun burasında ince görmekte
-
@yamanoglan arkadaşım yazmayım dedim ama tutamadım burası Başka bir konunun olduğu başlık ve burdaki insanlar aylarını yıllarını verip bekliyorlar sen bu başlık altında devam ediyorsun biraz saygı lütfen
-
@paretowilfredo hocam teşekkürler bizi unutmayıp bu kadar işiniz arasında ilgilendiğiniz için