Goc kazanmis hala guy sgkya gecislerde sikinti cikarmi diyenler var
Maden gitmeyecektiniz neden basvurdunuz ki cok zor durumda olupta son sansi ilup ihtiyaci olan bi ton kisi vardi... ilgocu kazanan arkadaslar yeni gelecek ilanlara basvurmayin issizlik almis basini gidiyorken
yamanoglan
Yasaklı
yamanoglan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
O aciklansin bu acijlansin bilmem ne olsun diyerek secim sonrwsi verilmesini istersek secimden sonra ilan milan goremeyebilirz bu sefer 2019 kpss ile yuksk alanlar olur o zaman ilk ilan olarak geldigini dusunun... herkes kendini dusunuyor ama bu sefer 85 86 ilr kapatir dedigimiz ilan 2019 kpss sonrasi ilk ilan olursa puanlari dusunemiyorum...
Dusunun suan isletme puani nedeniyle nillet yusuf ysuf ediyor 2019 sonrasi gelen ilani dusunun allah muhafazaBence ne kadar hizli ve cabuk gelirse okadar iyi... evet belki benim puanima da gelmeyebilir ama artik ilan gorelim uzerimizden ölu topragi kalksin
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
SIRF BASKASI GIRMESIN DUSUK PUANLILAR GIRMESIN DIYE SINAVA BASVJRUP MULAKATA GITMEYIP SONRA MILLETIN HAKKINA KUL HAKKINA GIRENLER SON SANSI HAKKI OLANLARIN HAKKINI GASP EDENLER DE
2 YIL BOYUNCA SINAVLARA BASVURMAKTAN MEN EDILSIN
BASVURAMASIN... -
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
Yazik ya ne demek yuksek kapatsin ki dusuk puanlilar basvurmasin diye basvurmus
Kitapsizlik bu ya
Insanlarin kaderi ile niye oynaniyor
Belki bu son sansi Yaş sartina takilacaklar olacak belki o zaman onlarin hesabini oteki tarafta nasil verecekler
Boylelerine allah kamuya girmeyi nasip etmesin yuksek puan alsada mulakatlardan elenmekten kendiside beter olsun diyorum ne diyeyim
Adamin belki son sansi yastan bi daha basvuramayacak 90 91 puanla gelmedi
Yazik ya o kisi kimse allah ona hic bir zaman nasip etmesin kamuda calismayi -
@istkç-m kardesim daha onceki konudmalarda istatistik aliminin esamesi okunmuyodu karalar bagliyordun 100 kisilik alim sozkinusu ve hala begenmiyorsun kardesim sukur et brz o 100 kisi de gelmeyebilir... sen herseyi biraktin iibflilerin kadrosuna da goz dikiyosun
100 kisi geldiyse gecen sene 72 ile kapsdi ise bu sene tas catlasin 74 ile kapatir ama iibfliler 400 kisi alacaksa bunda 84 e dussun diye dua ediyor millet
Iibf belesten atanmiyor calistigi konular derya deniz... umarim herkes kalbinin ekmegini yerr
Bana sorarsan istatistigin esamesi okunmazken bile 100 rakami gayet cok iyi -
Umut ediyorumki bu hafta bekledigimiz guzel haber gelir ilan gelir
-
@buchanan buna kafalari bassa zaten basvurmazlar diye dusunuyorum kardesim basvurupta gidemiyoirlar ama 82 83 ile kapamasi gereken yerler acgozlu insanlar yuzunden 86 87 ile kapatiyor...
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Adam zaten yapilan sinavlarin yanina isaret koymus
Yani 2019 da 2 guy sinavi yapilacak diye millet anlamid ama zaten birisi agustosta yapilipta mulakati belli olmayan 2019 alimi sayilacak 2.guy alimi da 2019 un hangi ayinda olacak
Bence prim kazandirmasinlar su adama... yani 2019 da mulakatlar yapildiktan alim olur mu bilmiyorum ama bizim cilel8 gectigomiz yoldan adam kurum icinde belesten uzmanlik alma derdinde
Madem uzmanlik.almak istior o zaman a grubu kpssye girsin gitsin mhuy dguy defterdar sgk denetmen yrd vs olsun
Yani sozum o ki bizlerin emegi her sekilde somuruluyor... -
@istkç-m ustad kimse bencil degil diger sayfalarda surekli istatistik alimi.icin birileeine catiosun ama herkes ekmeginin pesinde istatistik alinacak diye de iibfnin kadrosundan kesilmesin
Burda insanlaei kirip yerli yersiz tersleme bence... hersey kurumda bitiyor...alacak olsa -zaten ki insallah temennim istatistik alimi da olur- ozaman duyumlarda istatistikten de bahsedilir
Istatistik alimi olsu diye de 300 kisi olacaksa alim bu alimin icinde iibfnin kontejanindan kesip istatistik alimi yapilmasin 100 kisilik te ayri istatistik alimina cikilsin ozaman -
RE: İİBF Mezunlarının Sorunlarını Anlatacağımız Video İçin Önerileriniz
@yabgu ici bos bi konusma olmus
yamanoglan tarafından gönderilen son iletiler
-
Paretoya site adminleribe defaatle dedim ama orali olmuyolar reklam vs siteyi gereksiz hale getirior... hurriyetin sari sayfalar gb surekli reklam ilan vs vs
-
@ds1966 ben bisey demedim ki show yapmak icin basvuruyorlsr demisler bende eger ki show yapmak icin basvuruluyosa yaziklar olsun dedim ne dedim kki ben
Mesela merkez uzmanlik kqzanmis biri yada ne bilim ozluk olarak daha iyi bir yeri kazanipta burda show icin basvuru yapiliyosa yaziklar olsun dedim... yoksa kimseye sozum yok burda -
@maliyeciniss show yapmak icin basviruyorlarsa yaziklar olsun diyelim baska bi soze hacet yok acikcasi
-
@aslan-reyiz tahminin nedir kacla kapatir ?
-
@bcbc3434 buraya goruntu atma imkaniniz yokmu acaba
-
Bu ay bu ilan gelir mi ne dersiniz arkadaslar
Yani su 24 haziranda mulakatlar baslayacak diyen kisi dogruyumu soyluyor acaba?
-
@nonbisinidem milletin omrunden omur yillarini caldilar onlarin yuzunden millet 35 yaş olayina takilacak...
-
Gibten baskasi yalan
-
@ayseguliscnl gelsin de artik 2018 oncesi sure isterse 3 hafta olsun biktik bunaldik yildik artik gencligimizden olduk ev bark yuva kuramiyoruz
-
Kimi bu hafta ilan gelecek 24 haziranda mulolar basliyor diyo pareto temkinli davranip renk vermiuor yani ne olacak bilmiorum ama umarim su 2018 kpss puanlari cop olmaz da gelir artik