@osmbst kuranda allah kelimesinin yerine 'o' kelimesinin sıklıkla kullanıldığını biliyor musun. sen sadece saçma şeylere takılıp kalıyorsun bunlara takılacağına allah kelimesini kullanıp da çocuklara tecavüz edenlere takılsan daha faydalı olurdun.
erkek.medusa
@erkek.medusa
erkek.medusa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mk5561 ben daha etkili bir demagoji yapmış olur diye acındırıcı olsun demiştim ama bir arkadaş vardı en son elon musk ı ekledi onu tebrik ederim
-
Arkadaşlar artık ulaşabildiğimiz her kanaldan ulaşmamız lazım haber programları, millet vekili, gazeteci vb en azından onlar sesimizi duyurmada daha etkili olur diye düşünüyorum. Haber programlarına veya kişilere twit atarken tag'ları da burada paylaşırsak daha sonradan giren arkadaşlar içinde kolaylık olur.
-
Arkadaşlar son 1 haftadır takip ediyorum forumu bence twitter dan yürümek gayet mantıklı fakat sağlam bir kamuoyu oluşturmak için yanlış strateji izliyorsunuz. Attığımız twit lere bakanı, başkanı vb kişileri ekliyorsunuz ama cevap yok veya ikna edici değil. Görünen o ki baskı kurmadığımız takdirde sgk rekordan rekora koşacak her sene. Yarın atacağımız twitler'e mhp veya chp millet vekillerini ekleyelim derim. Sonuç olarak biz ne kadar yazsak da kamuoyu oluşturmamız zor ama bu şahıslardan sadece biri rt veya favlasa daha etkili bir çözüm olur diye düşünüyorum. Bu tarz konularla ilgilenen bazı millet vekilleri var onlara sesimizi ulaştırabilirsek bence kişiler ve kurum üzerinde gerekli baskıyı kurabiliriz.
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
arkadaşlar neden sayıştay sınavına girmek için vmy sınavına yapmış olduğunuz başvurunuzu iptal ettiriyorsunuz. Tamam vmy ile ayıştay bir tutulamaz ama birçok arkadaşımızın yaptığı gibi ösym dilek ve şikayet hattından bu konu ile ilgili şikayette bulunabilir ve CİMER'den sesimizi duyurabiliriz ÖSYM nin yapmış olduğu bir saçmalık yüzünden neden şansınızdan vazgeçiyorsunuz. Lütfen önce şikayette bulunup daha sonra sınava katılamak istemyorsanız yine iptal edin ama önce hakkınızı kullanın .
erkek.medusa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
arkadaşlar neden sayıştay sınavına girmek için vmy sınavına yapmış olduğunuz başvurunuzu iptal ettiriyorsunuz. Tamam vmy ile ayıştay bir tutulamaz ama birçok arkadaşımızın yaptığı gibi ösym dilek ve şikayet hattından bu konu ile ilgili şikayette bulunabilir ve CİMER'den sesimizi duyurabiliriz ÖSYM nin yapmış olduğu bir saçmalık yüzünden neden şansınızdan vazgeçiyorsunuz. Lütfen önce şikayette bulunup daha sonra sınava katılamak istemyorsanız yine iptal edin ama önce hakkınızı kullanın .
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@mayoz hiç aştiden gitmedim de ondan dolayı sorayım dedim. bir aralar keçi örenden milli kütüphaneye ders çalışmaya gidiyordum onda da metro hattını kullanıyordum .
-
arkadaşlar aştiden sınav merkezine gitmem ne kadar sürer. ben daha öncesinde sadece metro ile gittim dolmuş ile kaç dk da giderim veya metro hattı daha mı mantıklı olur bilgisi olan varmı acaba
-
arkadaşlar sınav konuları hakkında bir bilgisi olan varmı sgk mevzuatından çıkarmı sizce
-
@osmbst kuranda allah kelimesinin yerine 'o' kelimesinin sıklıkla kullanıldığını biliyor musun. sen sadece saçma şeylere takılıp kalıyorsun bunlara takılacağına allah kelimesini kullanıp da çocuklara tecavüz edenlere takılsan daha faydalı olurdun.
-
@mk5561 ben daha etkili bir demagoji yapmış olur diye acındırıcı olsun demiştim ama bir arkadaş vardı en son elon musk ı ekledi onu tebrik ederim
-
300 - 400 kişi aynı anda başlayabilsek tt ye bile gireriz ama neyse
-
arkadaşlar görülme ve kaç twit atıldığına nereden bakıyorduk.
-
arkadaşlar son twitlere aklınaza gelen gazeteci yi ekleyerek twit atarsak acındırıcı bir içerikle belki bi destek gelir
-
Arkadaşlar artık ulaşabildiğimiz her kanaldan ulaşmamız lazım haber programları, millet vekili, gazeteci vb en azından onlar sesimizi duyurmada daha etkili olur diye düşünüyorum. Haber programlarına veya kişilere twit atarken tag'ları da burada paylaşırsak daha sonradan giren arkadaşlar içinde kolaylık olur.