@glc çok fazla 10 katı hocam, %10’a girmemiz gerekiyor işte hayırlısı artık başarılar
mhmt38 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
mhmt38 tarafından gönderilen son iletiler
-
@esrateacher bende hocam Adana'da 50 tl
-
@aslı1 aynen öyle hocam çok açık diplomanızın fotokopisinin veya geçici mezuniyet belgenizin gibidir onaylı olması gerek, eğer bunlar yoksa diplomanın aslı ile notere gideceksiniz orda kendiler çekiyor zaten fotokopiyi, sizin götürdüğünüz fotokopiyi bile kabul etmiyorlar. Aslını görmedende fotokopi onaylamıyorlar. 50 tl bir ücreti var..
-
sağlık olsun artık:)
-
@keynezyenciii nüfus onaylamıyor fotokopiyi ikametgah alabilirsiniz , iki nüfus cüzdan fotokopisini muhtarlığa gidip onaylatın mührü basıp imzasını atıyor. Muhtar bu iş noterin işi orası da 50 lira ister dedi Jandarmaya vereceğimi söyledim hallettim para da almadı:)
-
@glc çok fazla 10 katı hocam, %10’a girmemiz gerekiyor işte hayırlısı artık başarılar
-
@fl5992 çok haklısınız hocam, inşallah uzun sürmez diyeceğimde herkes aynı gün olunca uzman(1) de galiba öyle:) biraz sürer bende şehir dışından geliyorum
-
@esrateacher anladım çok teşekkürler hocam:)
-
@esrateacher hocam diğer forum siteleri hangileri ben burdan başka yer göremedim
-
@esrateacher kesinlikle haklısınız hocam, inşallah hayırlısı olur. Paylaşan olursa da Allah razı olsun 13 kişi için 130 kişi hepsi aynı günde değildir herhalde:) iyi çalışmalar size hocam başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun