@mhmt38 hocam bir de olmayacak paralar bosa gidecek :))) ben onaysiz fotokopi goturseydim kesin bisey cikardi.
esrateacher
@esrateacher
esrateacher tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@zeus Amin..Allah herkese hayirlısini versin, emek veren herkesin karsiligi basari mutluluk olsun.Ben de o kadar cok istiyorum ki issizlikten bunalmis bir vaziyette heyecanla bekliyorum.Olmasa da Allahin takdiri.
-
Bir yerde muhendis 20 soru klasik demis 40 puanlik alaniyla ilgili soru varmis sorulara kolay demis mulakat 5 kisilik komisyonmus biri muhendismis
-
aslını görüp fotokopiyi kabul ediyorlarsa bizi neden uğraştırıyolar anlamış değilim.özeillikle belirtilmiş diye gidip yaptırdım.parama yazık oldu.
-
@keynezyenciii ben yapamadim diyip mulakat gecenler biliyorum.cok iyi gecip kalan da.Mulakat bu bilemiyoruz kim ne olur.
-
@keynezyenciii buradaki hatta girenlerin cogu heyecan yasamistir bildigini unutmustur butunuyle kendimizi gosteremedik, ben sizinle ayni branstan girmedim ama heimi heyecanliydik.
-
@calii bizim mulakatta da yuz kirmizi moral bozuk baslarini egerek ciktilar hatta ne oluyor ki bu kadar dedik korktuk, heyecandan olsa gerek uzgun olan da vardi.
esrateacher tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@figo102009 ben de merkezi yazdım çünkü diğer yerlerin kontenjanı az kararsız kaldım
-
@alperen50 hocam ben de uzman 1 den girdim nasildi sizin?
-
@zeus pazartesi acklanacagi kesin mi ki?
-
@zeus Amin..Allah herkese hayirlısini versin, emek veren herkesin karsiligi basari mutluluk olsun.Ben de o kadar cok istiyorum ki issizlikten bunalmis bir vaziyette heyecanla bekliyorum.Olmasa da Allahin takdiri.
-
@calii bizim mulakatta da yuz kirmizi moral bozuk baslarini egerek ciktilar hatta ne oluyor ki bu kadar dedik korktuk, heyecandan olsa gerek uzgun olan da vardi.
-
@onurrr olabilir evet ben issizim de bi etkisi olur mu bilmiyorum ozeldi devletti o bile yok, onlar dusunur mu bilemiyoruz. Belki cok ikilemde kalirlarsa.
-
@dilaram issiz olmak olumlu mu olumsuz mu etkiler acaba ki :))
-
Kpss puani mulakata gitmek icin kullanildi uygulama ve mulakata bakilacak diye biliyordum biz de uygulama olmadi sadece mulakata bakilir, belki kararsiz kalinan adaylar icin kpssye bakilabilir msb aliminda sadece mulakata bakmis cunku.
-
@fatihdor tabi soyledikleriniz olsa da onlarda birakilan etki, bu isi yapabilir durusu vermek onemli gibi.
-
Bir sey olmaz hocam olmamali yani:) bir de mulakatin guzel gectigini nasil anliyorsunuz ben anlayamadim guzel mi kotu mu gectigini neye gore demeliyiz.