arkadaslar ık arıyorum ulasamıyorum mulakatta ordakı gorevlı hepsı aynı anda acıklanır nısanın bası gıbı olur dıyordu acıklanma fakat once gıren arkadsalrıma ve bazı kısılere sorunca onlar istnabulun once acıklancanı hatta nısanda gorev bası olup marttın ortasına dogru acıklancgını belırtmıstı benım gıbı bir duyum alan varmı ıstanbulun daha once acıklancagı hakkında ?tarıhler hakkında?bu arada bukadar işşizliğin oldugu ortamda bazı seyleri pozitif görmek daha iyi olur bnce baslamadn kımsenın hevesını kırmaya gerek yok ,suan yerımızde olmak ısteeyen kac bin insan var
has37 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Hocam öncelikle herkese hayırlı olsun,çalışan arkadaşlarıma sordum mülakatı gectikden snra otele gıderken ort bir limit var o karşılanır dedi,suan mülakata giderken herhangi masraf karsılanmaz dedi yanlış bilgilendirme olmasın kımıleri suan gitcegımız mulakatlarında yol üct karsılancak denmiş keske olsa ama yokmuş dıye ogrendım,ayrıca o arkdasımda ıst servıs gorevlisi benımde istanbul il terciğim ort maaşlar servıs için 3150 dedi 300tl de multinet dedi ıst tazmınatı 650 tl olmus ayrıca hocam kendini geliştitrrsen 12 13 sene sonra sube mudurluğune yukselırsın dedi ve bir ay cift bir ay tek konusu olmuş ama suan eski sistemyiz yani ikramiye temmettü primle devam edıyoruz dedi insaaalh bıran once acılanır kafamızda rahatlar üsütmüzdeki stresde baska ilden gelcem bnde ıstnbula ama bir yerden baslmak gerekiyor 2 senedir evde bos bosders calısmaktan iyidir...
-
arkadaslar bukadar işşizliğin oldugu yerde anlamadıgım 2200 aylık ort maasda istanbul için 3000 dıger iller içinde2500 tl oldugu ortamda ınsanlar nasıl beyenmıyor anlam veremıyorum !!!ben kendi bulunduğum il dısında baska bir sehır tercih ettim ve geldi olursa eger zoralncagımı bıldıgım halde kiraya cıkcam tek basıma veya baska arkadasımda kazanırsa ıkımız yeterki işimiz olsun dıye bakarken arkadaslar sımdeden yok parası az yok blmemne !!zorlamı girdin girme kardesım mulakata senın yerınde olmak istiyen nıce ınsanlar varr,eyvallah maaş az olabılır ama piyasa bu,kariyer ımkanın var yukselme sansın var,zaten cok para kazanmak ıstıyorsan bosuna bankaya girme kardesım ticaret yap ,arkadaslar benımesas sorum su benımm istanbul oldu mulakata gicem ayın 15 16 sı mulakat bılgisi olan varmı once giren sehirler once acıklanırmı veya hepsi nısanın sonunda gbimi acıklanır veya once giren sehir oncemi acıklanır?girip cıktıgımızda veya kazandın kazanmadın dıceklermi?tesekkür ederim şimdiden lütfen polimiğe cevırmesın bazı arkadaslar cünkü cidden Halkbank gibi kuruma girip çalısmak ıstıyen nıce ınsanlar var arkadaslar ...
-
@reagan ortalama mı 2850 veya net 2850 arkadasım?cok tesekkür ederim bu arada
has37 tarafından gönderilen son iletiler
-
@reagan tesekkür ederım çokkk
-
@reagan yok değilim:)))herkes 37 dıyınce oyle sanıyor
-
@has37 servis içinmi bu maas uzmanlık ıcınmı peki
-
@reagan ortalama mı 2850 veya net 2850 arkadasım?cok tesekkür ederim bu arada
-
arkadaşlar iyi akşamlar, belki soracağım soru çok sorulmuştur tanıdığım çalışan olmadığından net bilgi alamıyorum ve sizlere soruyorum:)))istanbul için net maaş nekadar bilgisi olan varmı?ıkramıye temettü prımlerle birlikte nekadar oluyor gerckdn blgi verirsenız cok sevınırım arkadaslar .....
-
arkadaslar ık arıyorum ulasamıyorum mulakatta ordakı gorevlı hepsı aynı anda acıklanır nısanın bası gıbı olur dıyordu acıklanma fakat once gıren arkadsalrıma ve bazı kısılere sorunca onlar istnabulun once acıklancanı hatta nısanda gorev bası olup marttın ortasına dogru acıklancgını belırtmıstı benım gıbı bir duyum alan varmı ıstanbulun daha once acıklancagı hakkında ?tarıhler hakkında?bu arada bukadar işşizliğin oldugu ortamda bazı seyleri pozitif görmek daha iyi olur bnce baslamadn kımsenın hevesını kırmaya gerek yok ,suan yerımızde olmak ısteeyen kac bin insan var
-
@issiziktisatci evet arkadasım bende cok merak edıyorum kımısı erken acıklancak dıyor ıst,kımısı aynı anda acıklancak dıyor merak edıyorum bende
-
arkadaslar 14 15 mulakta gırenlerın once acıklanma gıbı bir durumu varmı veya hepsi aynı andamı acıklanır herhngi bir bılgınız varmı bu konuda?sımdden herkese basarılar
-
arkadaslar bılmedığınız mutlka cıkcak merak etemyın dvranısınza bakıyorlar ne hareket yapabılecıgnıze gayet esprılı guler yuzluler sansınıza kalmıs bırazda kımısı sohbet havasında gecıyor mesela benımki bıldıgın dersdiı yani ,aklınıza gelebılcek hersey sordular guncel rakamlara bakın mutlka gelcektr faizoranınna bakın mb araclarına bakın mushsbenden kesın gelıyor oranlara bakın gerside sans nasip kısmet herekse basarılar