@antimülakat inşaallah hocam puanları inceliyorum 2018/1 alımı paylaşılmış ona bakıyordum şimdi oradaki gibi alım olursa yüzümüz güler çalışan herkesin emeğini alması dileği ile :))
lysippe04
@lysippe04
lysippe04 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS p3 branş sıralaması
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Açıklamasınlar bence uzadı bu iş delirttiler artık dün zaten bi yapacaklarını yaptılar
-
RE: 2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
@north-remembers inşaallah olur çocukla hazırlandım sınava A dan girmedim bile bi kere daha hazırlanamam olmuyor inşaallah herkes hakettiğini alır.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@refik-soydam hocam Türkçe dersindeyim kaybetmek yazıyor hoca şuan birleşik fiil olarak
-
@north-remembers çok teşekkürler inş hepimiz bir gün atanalım :)))
-
@fs gönlüm ister ki işimize yarasın ama nitelik kodumuz diyor ki boşa okumuşsunuz.
lysippe04 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@klopp teşekkür ederim size de hayırlı olsun düz gişe Benim
-
87.76 Anadolu Yakası gişe oldu. İsteyen herkese nasip olur inşaallah
-
Açıklansa da kurtulsak hala açıklanmamış az önce baktım
-
@antimülakat hocam ağzınızdan bal damlıyor Çok sevindim inşaallah hayırlısı ile olur çok sağolun.
-
@antimülakat inşaallah hocam puanları inceliyorum 2018/1 alımı paylaşılmış ona bakıyordum şimdi oradaki gibi alım olursa yüzümüz güler çalışan herkesin emeğini alması dileği ile :))
-
@antimülakat hocam şundan dolayı sordum Ekonometri ataması sıkıntılı oluyor ya 4427 nitelik kodumuz ile ilk atama ya da sonra kesin olur mu ona göre umut bağlamak istiyorum malum kemer sıkma politikası konuşuluyor o yüzden sıkıntıya düştüm evliyim çocuk da var zor bir sene oldu açıkça.