6 yıldır bu sürecin içinde olan bir kardeşiniz olarak yazıyorum.2018 yılında Guy ve Dguy’dan elendim Sonraki yıllar kpss puanımı 90 üzerine taşıdım,3 4 ay önce kaymakamlıktan elendim,şimdi de guy ve duy’dan elendim.Sözün bittiği yerdeyim,yazıklar olsun diyorum.
ihc42 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.Formun doldurdum çıktısını aldım fakat 2 sayfa tuttu ve ikinci sayfada sadece imza bölümü yer alıyor.Çıktıda mezun olduğum üniversitesi felan yazmıyor sadece giriş ve mezuniyet tarihim yer alıyor.Bi eksiklik söz konusu mu acaba göndermeden düzelteyim.
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Gk : 18
Ortak alan : 30
İdari:30
Sıralama:320 -
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaşlar,İlhan Kılıç’ın monografi kitabını bugün aldım inceledim biraz açıkçası gözüm korktu,monografi sorununu nasıl çözeceğiz tecrübeli bir arkadaş yanıtlarsa çok memnun olurum.
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Tavsiyeni dikkate alacağım hocam,teşekkürler. @shady1
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Fotoğraf vesikalık olmak zorunda mı,cep telefonundan çekip koyan oldu mu ?
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@harmenihas Sana zahmet bende alabilir miyim? ismailhakkicicekler@gmail.com
ihc42 tarafından gönderilen son iletiler
-
6 yıldır bu sürecin içinde olan bir kardeşiniz olarak yazıyorum.2018 yılında Guy ve Dguy’dan elendim Sonraki yıllar kpss puanımı 90 üzerine taşıdım,3 4 ay önce kaymakamlıktan elendim,şimdi de guy ve duy’dan elendim.Sözün bittiği yerdeyim,yazıklar olsun diyorum.
-
@mvulku Başvuruya açık ya da başvurabileceğiniz bir sınav bulunmamaktadır yazıyor bende.
-
Başvuru belgemizi hangi siteden çıkaracağız arkadaşlar
-
@onuktekin hocam,dün yapmıştım başvuruyu şuan girdiğimde önizleme kısmında il tercihi felanda gözükmüyor kaydım alındı başvuru kodum felan var.
-
Ben başvuruyu yaptım kabul etti fakat il tercih ettirmedi yardımcı olabilecek var mı?
-
Kaymakamlık sınavı arz şoku sorusu dava açmak
Daha önce herhangi bir sınavda dava açmış arkadaşlar lütfen nasıl bir yol izlendiği hakkında bilgi verir misiniz?
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
İktisattaki para fiskal sorusuna itiraz edecek var mı?
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Maliyeden sorumluluğumuz nedir arkadaşlar? 1-Maliye Teorisi 2-Kamu Harcamaları 3-Kamu Gelirleri 4-Kamu Bütçesi 5-Kamu Borçları 6-Maliye Politikası,Bunlardan mı ibaret yoksa Genel Vergi Hukuku ve Türk Vergi Sistemi dahil mi?
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Elinde 2018 soruları olan var mı?